Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JosipaNu
![]() lucy ![]() miska ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() rajski vrtovi ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Nocas sam do pola 4 gledala slike ovog vrta. Uspjela sam vidjet 135 stranica
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
slavujka da li ona zelena djetelina prezimi vani kod nas na kontinentu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Najdraža Slavujčice, prekrasno je opet šetati tvojim vrtom... Malo mi je duže trebalo da pregledam sve zaostatke jer se kod svake druge slike valja malo duže zadržati i potiho uživati... Unatoč svoj kiši i vremenskim ( ne ) prilikama, tvoj vrt i dalje blista... Predivan je svaki kutak, ali anemone me uvijek osupnu svojom ljepotom, pa izdvajam ovaj put ovu predivnu sliku...
![]() Svaki put kad prošetam kroz svoj vrt, pomislim na tebe i uživam u novom ruhu koje su mu dale biljčice koje si mi poklonila ![]() Ljubičasti visoki Aster su mi nažalost pojeli puževi, ali se crveni zato razbokorio i prepun je cvijetnih pupova! Ostaje mi samo da i ja osmislim kakvu klupicu jer od težine cvjetova liježe po zemlji... Niski plavi se poprilično raširio, za koju godinu će to bili prava cvjetna ogradica ![]() Ostavljam ti veliki ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Unatoč crnim oblacima koji se vuku nebom, tvoj vrt djeluje osunčano. Svi žuti grmovi doprinose tom osjećaju, a u tvom ih vrtu ima pa se lijepo žuti, lijepo zlati i kad oblaci zarobe sunce.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Ova čuvarkuća mi je posebno zanimljiva, iako sam ponekad na nju i ljuta jer je jedina koja ne drži svoju djecu uz sebe nego ih razbaca na sve strane, pa kako se tko snađe.
Ako vidim da je neka malecka pala na kamen, pokupim ju i stavim na zemlju gdje se vrlo brzo ukorijeni, isto tako okrećem i one koje su pale naglavačke. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Počela cvjetati i falopija, konačno!
![]() ![]() cvjetna ogrlica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ovaj crveni odozdo dole u selu kod nas..sokro sam ga neki dan isla iscupati..suzdrzala sam se jedva...haa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"Duševnih vampira" je i previše među nama, a mrežu u koju su se upleli, sami su stvorili. I nisu svjesni da je tako malo potrebno da se okovi mreže slome - ljubav. To je ono što nam je svima dano da ne bi postali mrzitelji sebe i svega oko nas. Ako djeluješ s ljubavlju sve postaje baš onako kako treba biti. Nemaš potrebe biti bijesan, zavidan, ljubomoran, ogorčen.
A kad jednoga dana napustimo sve ovo, jer jedine dvije sigurne stvari u životu su rođenje i smrt, iskreno vjerujem da ću se probuditi na mjestu koje će barem malo ličiti na slike iz tvoga vrta. Tako zamišljam raj. |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Nisa, ti svakom svojom porukom i slikom uljepšaš ne samo dan ili večer, nego i ovaj svijet!
![]() Josipa moja, drago mi je da si tu, i sretna sam što se u mom vrt zametnuo cvijetak poput tebe. Želim ti svu sreću ovog svijeta i da se nikada više ne ponove jutra koja smo provele na jednoj ružnoj klupici u još ružnijem okruženju. ![]() Jutros tumaram svojim pokislim vrtom, noge "šljapkaju" po travi i propadaju u blatu. Osjećam se kao kišni čovjek jer mi ovo vrijeme baš nikako ne odgovara,tražim zraku sunca a sa neba vise samo tmurni, prijeteći oblaci, debeli od kiše koju vuku sa sobom. Zrnce radosti pronalazim u bojama cvijetova koji još nisu izgubili borbu sa vlagom i danima bez sunca... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
hvala slavujka nasa...hvala...
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Uljepšala si mi večer svojim buketićom i pričom
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Iz knjige "Prosvjetljenje"
Put šamanskog iscjeljivanja Dr. Alberto Villoldo Sunce se probija kroz krošnje, a kapi rose na paukovoj mreži preda mnom blistaju poput dragulja. Priroda me jutros poučava kako je smrt presudna za život jer ga hrani. Jedan pauk u dolini Amazone prede srebrnu čahuru oko svog plijena koji se uzalud pokušava osloboditi. Tog jutra je ulovio noćnog leptira pa žurno prelazi amo-tamo predući te vežući svoju žrtvu poput Liliputanaca koji užurbano vežu Gulivera svojom majušnom užadi. Kad je žrtva čvrsto vezana, pauk joj ubrizgava otrov koji razgrađuje sva njezina tkiva te je iznutra pretvara u tekućinu, a potom počinje sisati život iz svog plijena. Pauk ima nekoliko takvih "obroka" pohranjenih u svojoj mreži. Kad god mu je potrebna hrana, hranilicom nalik igli probuši čahuru svojeg plijena i pojede bjelančevine koje fermentiraju u njoj. Nakon gozbe ostanu samo prazne ljušture koje su nekad bili plavokrili noćni leptiri i žuti bumbari. "Pauk je jedini koji se ne zaplete u svoju mrežu. To je svijet u kojemu živimo, prijatelju, svijet grabežljivaca i plijena, u kojem ljudi isisavaju jedni druge. Postoji i drugi svijet, svijet stvaratelja, o kojem vi ne znate ništa." ![]() |
|
![]() |
|
Camellia
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Puno puta prošećem ovim cvjetnim rajem,ali ne ostavljam trag.Svaki put me ponovo razvesele prekrasne slike i nešto novo pročitam o nekoj biljci.Uživala sam jer kod mene je stalno kiša i mračno pa su me ove lijepe boje bar malo vratile u ljeto kojeg kod mene nije bilo.
![]() |
|
![]() |
|
pjesma je odicna..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |