Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 96> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto ti ga na! Uvijek vodu na svoj mlin
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Zar je to čuvarkuća? Meni izgleda kao izrezbarena lubenica! Predivna je!!
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
vec sam promatrala tvoju stranicu...vidim sve je puno raznih cuvarkuca...pitanje;jucer sam od tri vrste cuvarkuce otkinua list i stavila ih u malo zemje sa pijeskom...dai ima sanse da puste korjenje i kako da najbolj pelcujem'?..unaprijed hvala...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Josipa, čuvarkuće se brzo šire i imaju puno beba sa korjenčićima, pa onda njih odvojiš od mame i imaš novu biljčicu. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nisam sigurna, nema potrebe pelcati listiće kad imaju uvijek puno mladica. |
|
|
|
![]() |
|
o da je bio koji pecercic vec bi ga ja maznlia..dosta lose se brine za cvijece pasve koda se susi...a sta cmo nismo svi isti.....
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
e tako izgeda cvijce kad se brine za njega....zlatne ruke...
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prelijepo!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Josipa, Miška, Bugica, hvala vam puno curke moje drage!
Anastazija jako mi se sviđa tvoj bujan vrtić čuvarkuća, prekrasno!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pa, dakle, curke, je li ovo natjecanje: čija je čuvarkuća najljepša?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Potpis na Bugicuza5, sve su prekrasne!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
temzi, Anastazija
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Temzi, prekrasne su čuvarkuće u kombinaciji s prkosom.
Anastazija, tvoje krasno popunjavaju fuge između kamenja. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
nevrijedi natjecanje ja nisam jos sšremna,,ngodinu...tek jednu po jednu vrstu nabavljam...:)
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |