Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 94> |
Korisnik | ||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Evo me u kasne sate a kako znam da si i ti (u dalmaciji kažu) noćni đir ostavljam pozdrave. Nadoknadila sam zaostatke a kao i Camellia najviše sam se zadržala na sukulentima i gužvi na terasi, a i sve ostalo ostavlja bezdaha. Pogled u nebo je prekrasan i panorama su prekrasni. Da te ne žalosti ova vrsta paradajza (neznam kako se zove) i meni je trulila a nije dozrijevala dok druga vrsta i jabučar su sasvim lijepo dozrijevali. Dogodine sadim provjereno .
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Carol & Anabistrica drage moje , jos se oporavljam od turbulencija ! Vani nazalost izgleda sve nekako zalosno ! Ruzama je od te kishe opalo lisce i ne cvetaju vishe a drac me hoce unistiti ! Danas sam cistila moju forumsku gredicu pa su me komarci tak ispikali da izgledam kao da imam vodene kozice ! Ah , nadam se boljim vremenima ! ![]() |
||
![]() |
||
|
Sigurno , kisha je napravila svoje ali jedan od razloga je takodjer da sam 7. i do polovice ovog mjeseca stalno imala punu kucu ! Zaostala sam jako s poslom a to se najbolje vidi vani ! ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga Josipa , ako zelis pink boje hibiskuse imam nekoliko mladica koje ti mogu odmah poslati ! Javi mi na pp ! |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
A gdi je koja nova slikica? Sigurno se gredica još više popunila pa imaš kaj slikati da malo uživamo i mi u tvom lijepom cvijeću. Pusa
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Draga Fee, puno lepih cveteka na tvojoj terasi i vrtu, a i lepe slikice neba nad našim zagorskim bregima. I moja casia, poklon od Jagode je još u tegli i ima pupoljcice, možda ih je do sada već i tvoja dobila. Pusa sa drugog brega. |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
|
Prošetala ja malo draga po tvojim suncem obasjanim cvijećem ova kiša stvarno pretjeruje neću ni misliti na nju lp
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
ljepi hibiskusi...imala sam ih kod bivseg u kuci sve je posjekao....sljedeci put kad budem na kordun isla moram ih donjeti...ove godine mi je strina samo otkinula dvije grancice i dala, gurnila sam ih u zemlju al tesko bez korjena...poz iz nustra
![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
|
||
![]() |
||
|
Ja sam od kuminih sinova dobila dlake njihove ljubimice Nore (dobivene cesljanjem !)
pa cu potrpati u kanale koje su krtice iskopale . Cula sam da pomaze ! Mijesala sam mlijeko o,9 i germu (friski kvasac) , no to nije pomoglo ! ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Hvala, draga moja, na velikodušnoj ponudi!
![]() |
||
![]() |
||
|
@ catalpa kad ovak pada i prestane , onda mislim sada je dosta , ali na zalost ne , meteospecijalist na Radio Stubici nam je vec prognoziral kishni vikend ! @ anabistrica hvala na pomoci , ja ostarila pa zaboravila ! @ jagoda moja casia jos ne cvate ali jako lijepo napreduje podsjecajuci me na tebe , na posjetu nasih Rijecanki i ...... vrlo rado opet ! @ bugica draga , vidis mozda kod mene nesto kaj ti nemas , ako je to slucaj javi , odmah ti saljem ! ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |