Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 23:05
Nakon jednog cijelog reda neuspjeha , zahvaljujuci nashoj Andini , opet sam u posjedu
Adenium obesuma ! Andina me zeli uvjeriti da nesmijem odustati i da ce ovaj puta sve biti dobro !
Hvala ti od  Heart  draga Andina !

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 22:50
Draga aralija , evo , to ti je ta vrsta ! Svaki bi trebao vagati , zrel , najmanje 300 grama :

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 01:02
Evo me u kasne sate a kako znam da si i ti (u dalmaciji kažu) noćni đir ostavljam pozdrave. Nadoknadila sam zaostatke a kao i Camellia najviše sam se zadržala na sukulentima i gužvi na terasi, a i sve ostalo ostavlja bezdaha. Pogled u nebo je prekrasan i panorama su prekrasni. Da te ne žalosti ova vrsta paradajza (neznam kako se zove) i meni je trulila a nije dozrijevala dok druga vrsta i jabučar su sasvim lijepo dozrijevali. Dogodine sadim provjereno .smile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 00:27
A ovaj paket je danas dosao od Slavujcice ! O tome sutra vishe  (i slikice)
kad posadim :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 00:23
Malo radosti cini mi moj clerodendron , radost jer lijepo napreduje
ali nemisli jos pokazati ni najmanji cvijet :

i na njega se je neka cudna smedja muha namjerila :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 00:20

Ovo je Bogu za plakati ! To je moj paradajz !

jedan jedini zdravi plod :

do tud je izrastao i poceo , kao i svi drugi , gnjiliti :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 00:14
Carol i Anabistrica pogledajte , spasila ga jesam ali jos uvijek kao da mi nesto pobolijeva !
A tako ga mazim i pazim ! Danas sam sve oko njega ocistila i dala mu zraka ! Foto je od
jucer :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 00:11
Ovo je bilo nase zagorsko nebo jucer i iz njega se je sve izlilo kaj se god moglo tekuceg na njemu
 najti :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 00:08

Carol &  Anabistrica

drage moje , jos se oporavljam od turbulencija !  Vani nazalost izgleda sve nekako
      zalosno ! Ruzama je od te kishe opalo lisce i ne cvetaju vishe a drac me hoce unistiti !
      Danas sam cistila moju forumsku gredicu pa su me komarci tak ispikali da izgledam
      kao da imam vodene kozice ! Ah , nadam se boljim vremenima !
                                                                                                                        smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 00:02
Originalno poslano od člana catalpa catalpa napisao:

Prošetala ja malo draga po tvojim suncem obasjanim cvijećem ova kiša stvarno pretjeruje neću ni misliti na nju lp

Sigurno , kisha je napravila svoje ali jedan od razloga je takodjer da sam 7. i do polovice
ovog mjeseca stalno imala punu kucu ! Zaostala sam jako s poslom a to se najbolje vidi
vani !
                         smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 23:59
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

ljepi hibiskusi...imala sam ih kod bivseg u kuci sve je posjekao....sljedeci put kad budem na kordun isla moram ih donjeti...ove godine mi je strina samo otkinula dvije grancice i dala, gurnila sam ih u zemlju al tesko bez korjena...poz iz nustraWink

Draga Josipa , ako zelis pink boje hibiskuse imam nekoliko mladica koje ti mogu odmah poslati !
Javi mi na pp !
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2014 u 00:13
A gdi je koja nova slikica? Sigurno se gredica još više popunila pa imaš kaj slikati da malo uživamo i mi u tvom lijepom cvijeću. Pusa
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 21:30

Draga Fee, puno lepih cveteka na tvojoj terasi i vrtu, a i lepe slikice neba nad našim zagorskim bregima.
I moja casia, poklon od Jagode je još u tegli i ima pupoljcice, možda ih je do sada već i tvoja dobila. Pusa sa drugog brega.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 20:34
Prošetala ja malo draga po tvojim suncem obasjanim cvijećem ova kiša stvarno pretjeruje neću ni misliti na nju lp
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 14:28
ljepi hibiskusi...imala sam ih kod bivseg u kuci sve je posjekao....sljedeci put kad budem na kordun isla moram ih donjeti...ove godine mi je strina samo otkinula dvije grancice i dala, gurnila sam ih u zemlju al tesko bez korjena...poz iz nustraWink
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 14:22
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Ja sam od kuminih sinova dobila dlake njihove ljubimice Nore (dobivene cesljanjem !)
pa cu potrpati u kanale koje su krtice iskopale . Cula sam da pomaze ! Mijesala sam
mlijeko o,9 i germu (friski kvasac) , no to nije pomoglo !

i ja sam cesljala svoje pse i uzimala njihov izmet pa stavljala u rupe...i opet ih ima ali manje...sad su se rasirile i naprijed...znatnu stetu prave...al sam nabavila tu travu koja ih tjera pa cu nju zasaditi po coskovima....kazu da to najbolje pomaze..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 12:30
Ja sam od kuminih sinova dobila dlake njihove ljubimice Nore (dobivene cesljanjem !)
pa cu potrpati u kanale koje su krtice iskopale . Cula sam da pomaze ! Mijesala sam
mlijeko o,9 i germu (friski kvasac) , no to nije pomoglo !

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 07:52
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Evo me gute, vidjela sam kalikantus i drago mi je da ti lijepo raste.
Ubrzo će to biti veliki grm i oduševiti će te svojim mirisom.
Malo sam se začudila kada sam pročitala da je netko ukopao staklo u zemlju da bi se riješio krtica.
Ja i dalje mislim da ih kod mene nema jer ne vole miris mlječike.
Sa mlječikom treba biti strpljiv. Mnogi ju posiju i dok nikne očekuju čudo, ali treba proči duže vrijeme da krtice nestanu.
Kod mene se mlječika sama zasijava i niče po cijelom vrtu.
Uvijek ostavim samo jednu a druge počupam tek kada mi negdje zasmetaju, a svaka i najmanja biljčica iz korijena ispušta miris koji tjera krtice.
smile79

Ne, ne , to sa staklom ne dolazi u obzir ! Sve drugo sam vec isprobala ili cu jos isprobati !
Cesto vidim susjedovu macku da na jednom mjestu strpljivo sjedi i ceka , ali do sada bez uspjeha !

smile79
ja jucer cijeli dan mislim gdje da nadjem kako se rjesiti krtica...dok sam imala dvije velike kuje stalno trckarale naprijed oko malog kamnenjara...a sad krticnjaka nekoliko...kako da prepoznam tu travu....da li je ta travka tankih listova poput siljaka i naraste do pola metra?...moram nesto uciniti jr unistavaju i kamenjar i bascicu mi...poz svima..... zagorje zeleno ias prekrasno cvijece...mnogo toga nikad nisam vidjela....smile51pomozite mi da potjeram krtice...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 07:40
Hvala, draga moja, na velikodušnoj ponudi! Hug
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 22:26

@ catalpa

kad ovak pada i prestane , onda mislim sada je dosta , ali na zalost ne ,
       meteospecijalist na Radio Stubici nam je vec prognoziral kishni vikend !

@ anabistrica

hvala na pomoci , ja ostarila pa zaboravila !

@ jagoda

moja casia jos ne cvate ali jako lijepo napreduje podsjecajuci me na tebe ,
       na posjetu nasih Rijecanki i ...... vrlo rado opet !

@ bugica

draga , vidis mozda kod mene nesto kaj ti nemas , ako je to slucaj javi ,
       odmah ti saljem !

smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.