Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 23:36
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

Bravo za voćkice, isplatilo se čekati na prve slasne plodove!!!
naravno...prekrasne su svakom cvjeticu sam se radovala...sad plod...skoro mi zao ubrati ih...kajsija je imala cak 10 plodova...pravi uzitak...a sto je bitnije sve sam sama radila...djeca pomognu jer nemogu puno fizicki al ja odlucujem gdje sta ide....hvala na posjeti temzi...Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 23:42
evo jedan mali boric sa korduna za moju 5 stranicu...
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 01:29
Eto, na svakoj stranici nešto novo, nešto ukusno za nepce, a bome ugoda i oku.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 08:49
Dobrodošlica i od mene, uvijek je lijepo i zanimljivo vidjeti neki novi vrt u nastajanju. Voćkice su ti super. Ostavljam ti veliki pozdrav. Hug
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 09:04
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Eto, na svakoj stranici nešto novo, nešto ukusno za nepce, a bome ugoda i oku.
ima svega pomalo...ljepo je malo sam sve srdila kad je mama umrla....hvala na posjeti....puno toga ja jos neznam ..ni naci vase profile da ja vas obidjem....sad cu si dati truda pa pokusati...hvala luciSmile
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 09:05
Originalno poslano od člana Karli Karli napisao:

Dobrodošlica i od mene, uvijek je lijepo i zanimljivo vidjeti neki novi vrt u nastajanju. Voćkice su ti super. Ostavljam ti veliki pozdrav. Hug
hvala na posjeti..jesu ljepe su...jos koju godinu i bit ce jos ljepse...
smile75
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 09:11
Originalno poslano od člana Karli Karli napisao:

to si dobro rekla...sve je u nastajanju...i uzivam promatrati...setati po dvoristu...danas sam nasla jednu malu grancicu za drvo koje sam donjela sa korduna...a mislila sam da se osusilo jer ga je moj pas malo gricnuo....objaviti cu pa pogledaj...pozsmile122
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 12:24
Gdje ima mjesta popuniti ces , voce ti je lijepo , zdravo , also ,
samo naprijed ! Dodjem ti ja opet !

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 14:13
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Gdje ima mjesta popuniti ces , voce ti je lijepo , zdravo , also ,
samo naprijed ! Dodjem ti ja opet !

hvala na posjeti...samo strpljivo i bit ce svega...smile127
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 20:10
samo limun ide u veci kalic ovih dana....dobio  je vaskice pa se jos lijecimo od njih.....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 20:44
ova travka  na dodir nije trava....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2014 u 09:05
[IMG]mozda sam ga trebala odmah u zemlju staviti?
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2014 u 09:55
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2014 u 09:57
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2014 u 09:58
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2014 u 10:00
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2014 u 10:06
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2014 u 10:09
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2014 u 17:02
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Draga moja Josipa,
jako sam sretna što si s nama.
Raduje me tvoja velika ljubav prema biljkama i sigurna sam da će, uz sve ostalo, procvjetati i tvoji kamenjari.
Šaljem ti puno pusa i jako ti se veselim, nuštarko moja!!!Heart

smile57
i ja jedva cekam priliku da ti dodjem...pusa iz nustra...jako me veseli sto sam vam se pridruzila..smile88
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2014 u 23:55
Dobro došla Josipa u naše cvjetno društvo! Nadam se da ćeš dugo vremena ostati s nama i dijeliti radost koju ti pruža tvoj vrt. Pratit ćemo njegov razvoj i veseliti se njegovom napretku skupa s tobom.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.