Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 96> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Mojim malim čuvarkućama je naškodilo puno kiše ovo ljeto, neke su počele truliti. Brzo sam ih presadila u tegle u suhu zemlju, nadam se da nije prekasno.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
žao mi je bugica.ja sam moje osigural s puno šute ispod i na nju zamlju tako da voda nema šanse da se zadrži
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ah, posadila sam ih na južnu stranu cvjetnjaka, već od 11,30 h je sunce, pa sve do zalaska. I zemlja je stvarno propusna, pjeskovita... ima i sitnijeg kamenja, ali ništa nije pomoglo.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Potpisujem misku, divno je!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Hvala miska i bugice. Vanjske plohe kamenice sama sam oblikovala ručnim teškim klesarskim alatom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasno lucy, i forma i sadržaj
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
smijem li ti zavidjeti na tako krasnim cuvarkucama....a tek te isklesane posude...sve sama....svaka cast...predivno je....
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lucy...moje iskreno divljenje, jako, jako lijepo
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() Predivno, svaka čast Lucy!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisa, Josipa, Sara, Alma - hvala. Sad sam još ponosnija na svoje kamenice i čuvarkuće.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Lucy ovo je preeeeeeeeeedivno, prekrasno, preeeelijepo.....na izradi ovih kamenica ti može pozavidjeti i najbolji klesar....a onda u njima još i ti krasotančići tako kreativno posađeni...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Prelijepo, draga lucy!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Potpisujem
sve pohvale, |
|
![]() |
|
Tolike pohvale!!! Joj, kako mi gode. Hvala svima.
Pinus, jača polovica je frezom izdubila unutrašnjost, a ja sam ručnim klesarskim alatom oblikovala vanjske plohe. Posebnu sam pažnju obratila bridovima namjerno ih oštećujući kako bi kamenica dobila patinu koju obožavam. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@lucy,
pokazao sam ženi što si napisala, možda i
ona usvoji tvoju dobru praksu.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |