Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2014 u 22:39
Ma da ih nisi slučajno uništila!!! Koja nesreća, to su gluposti!!! I ja sam većinu svojih sama zapelcala, obožavam ih i zapelcat ću ih još.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2014 u 22:21
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

GuteHug
Potpisujem Slavuj.Naoružaj se mlječikama i krtice će dat "petama vjetra"
To je puno bezbolnije,nego da u proljeće,kad već zaboraviš gdje je staklo,
kreneš nešto saditi i porežeš prste

I ja sam istog misljenja ! Sad bi vec bil red da malo posjete susjede a mene ostave na miru !
Oni se cude da su kod mene tako rado a k njima za sada ni blizu !   Wink

smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2014 u 22:19
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Evo me gute, vidjela sam kalikantus i drago mi je da ti lijepo raste.
Ubrzo će to biti veliki grm i oduševiti će te svojim mirisom.
Malo sam se začudila kada sam pročitala da je netko ukopao staklo u zemlju da bi se riješio krtica.
Ja i dalje mislim da ih kod mene nema jer ne vole miris mlječike.
Sa mlječikom treba biti strpljiv. Mnogi ju posiju i dok nikne očekuju čudo, ali treba proči duže vrijeme da krtice nestanu.
Kod mene se mlječika sama zasijava i niče po cijelom vrtu.
Uvijek ostavim samo jednu a druge počupam tek kada mi negdje zasmetaju, a svaka i najmanja biljčica iz korijena ispušta miris koji tjera krtice.
smile79

Ne, ne , to sa staklom ne dolazi u obzir ! Sve drugo sam vec isprobala ili cu jos isprobati !
Cesto vidim susjedovu macku da na jednom mjestu strpljivo sjedi i ceka , ali do sada bez uspjeha !

smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2014 u 22:15
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

I ja ih jako volim. Ja imam crvene, žarko ružičaste i jedan bijeli. I danas mi mužev brat govori da ih sve počupam jer donose nesreću i da njihova udaljenost od kuće mora biti barem 200 metara. Toliko uvjeren u to što govori, za nepovjerovat.

Draga lucy , znam da su otrovni , ali da donose nesrecu , to nisam znala , to mi je prva rijec !
Pa mene bi srce boljelo sada ih unistiti , imam ih na terasi ! Imala sam roza duplicni mali (mbm) ,
koji je izrastao u onaj najveci , zatim sam 1 sama pelcala i one druge sam dobila kao male
grancice s Krka od zetove mame , u medjuvremenu jako lijepa stabalca . Sada mi je Vijolica
poslala toliko zeljene zute , vec sam ih zazilila i posadila i lijepo napreduju .
                                                                                                                                      smile79
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2014 u 18:02
GuteHug
Potpisujem Slavuj.Naoružaj se mlječikama i krtice će dat "petama vjetra"
To je puno bezbolnije,nego da u proljeće,kad već zaboraviš gdje je staklo,
kreneš nešto saditi i porežeš prste
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2014 u 10:29
Evo me gute, vidjela sam kalikantus i drago mi je da ti lijepo raste.
Ubrzo će to biti veliki grm i oduševiti će te svojim mirisom.
Malo sam se začudila kada sam pročitala da je netko ukopao staklo u zemlju da bi se riješio krtica.
Ja i dalje mislim da ih kod mene nema jer ne vole miris mlječike.
Sa mlječikom treba biti strpljiv. Mnogi ju posiju i dok nikne očekuju čudo, ali treba proči duže vrijeme da krtice nestanu.
Kod mene se mlječika sama zasijava i niče po cijelom vrtu.
Uvijek ostavim samo jednu a druge počupam tek kada mi negdje zasmetaju, a svaka i najmanja biljčica iz korijena ispušta miris koji tjera krtice.
smile79
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 23:56
I ja ih jako volim. Ja imam crvene, žarko ružičaste i jedan bijeli. I danas mi mužev brat govori da ih sve počupam jer donose nesreću i da njihova udaljenost od kuće mora biti barem 200 metara. Toliko uvjeren u to što govori, za nepovjerovat.
Sutra je novi dan.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 23:52
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Neki sam dan čula da je jedan gradonačelnik dal dovesti na svoj grunt uz vikendicu kamion zdrobljenog stakla. Sloj stakla je prekriven dobrim slojem zemlje i sad naravno, nema krtica. Više neću bacati flaše u kontejner za staklo nego ću ih zdrobiti i baciti u rupe od krtica dok ne armiram cijelo podzemlje, hahaha

Sad si dala i meni ideju samo jos nisam 100 % sigurna da je dobra ?!?

Essen und trinken smileysProst smileys
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 23:38
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Oleanderi su jako izdržljivi. Ne daju se ni buri, ni jugu, ni suncu, ni suši. A kad cvatu - cvatu. Bogato i lijepo.

Ja ih stvarno volim i lijepi su mi ! Sad se jako veselim i nemogu se docekati da narasteju
oni zuti koje sam dobila od Vijolice ! Toliko sam si ih zelila i ona mi je to ispunila !

Blumen mini bilder
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 23:21
Neki sam dan čula da je jedan gradonačelnik dal dovesti na svoj grunt uz vikendicu kamion zdrobljenog stakla. Sloj stakla je prekriven dobrim slojem zemlje i sad naravno, nema krtica. Više neću bacati flaše u kontejner za staklo nego ću ih zdrobiti i baciti u rupe od krtica dok ne armiram cijelo podzemlje, hahaha
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 23:17
Oleanderi su jako izdržljivi. Ne daju se ni buri, ni jugu, ni suncu, ni suši. A kad cvatu - cvatu. Bogato i lijepo.
Sutra je novi dan.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 22:31
Originalno poslano od člana Karli Karli napisao:

Ej draga, borba s krticama je borba bez kraja i one su uvijek pobjednici. Mi smo se godinama borili svime i svačim, od puštanja struje u zemlju, tamo gdje kopaju, pa do svega što smo mogli smisliti kupovnog i domačeg.Na kraju odustali. Nakom godina i godina one su jednostavno odustale. Sada ih vidimo samo par puta godišnje. Noviteti su super, odlična ideja za pakovanje. Ostavljam ti veliki Hug

Draga Karli , nije to samo to da one kopaju , s kopanjem su mi izbacile i neke biljcice . Ja sam ih natrag
posadila ali su mi ipak uginule ! I ja ti kao i bugica pokupim tu rahlu zemlju i stavim ju gdje trebam ali moras
znati svako jutro imam 5 do 8 takvih iznenadjenja ! To je ipak malo previshe ! Kao da cujem krtice kako mi se
smiju i vele "samo ti nas tjeraj ........" !
                                                                                                     Maulwurfe tiere bilder

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 22:12
Danke schon bilderdraga Andina ! Ovo je sada stvarno vec 4. pokusaj ! Razlika je u tome da sada pocinjem
sa vec skoro "odraslim" biljcicama a ne sjemenom i da sam ovu zimu tu i da cu ih sama njegovati a ne nekom stranom prepustiti !
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 08:40
Držim palčeve da ti ovi uspiju! 
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 06:02
Ej draga, borba s krticama je borba bez kraja i one su uvijek pobjednici. Mi smo se godinama borili svime i svačim, od puštanja struje u zemlju, tamo gdje kopaju, pa do svega što smo mogli smisliti kupovnog i domačeg.Na kraju odustali. Nakom godina i godina one su jednostavno odustale. Sada ih vidimo samo par puta godišnje. Noviteti su super, odlična ideja za pakovanje. Ostavljam ti veliki Hug
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2014 u 23:41
A ovo , t. j.  ADENIUME , dobila sam danas u paketu izmedju ostalog od Andine !
Danke schon bilder Andina , kako si ih samo spakovala !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2014 u 23:35
Draga Ancica , jos malo , jos samo par dana ! Vishe ni neznam broja koliko sam strudlih od tresanja spekla i sve tijesto sama razvukla , ne s kupljenim !

Essen und trinken mini bilder

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2014 u 00:54
Lijepo je kod tebe Gute usprkos krtičnjacima, njih na žalost svugdje ima. Sve ti lijepo cvate, pogotovo ruže. Njima paše ovo vrijeme. Jedva čekam da prestane tvoja turistička sezona pa da se vidimo. Pusek
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2014 u 23:23

I za kraj , za laku noc , poklanjam vam malo zagorskog neba :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2014 u 23:20

A sad malo veselije :

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.