Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 94> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma da ih nisi slučajno uništila!!! Koja nesreća, to su gluposti!!! I ja sam većinu svojih sama zapelcala, obožavam ih i zapelcat ću ih još.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I ja sam istog misljenja ! Sad bi vec bil red da malo posjete susjede a mene ostave na miru ! Oni se cude da su kod mene tako rado a k njima za sada ni blizu ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ne, ne , to sa staklom ne dolazi u obzir ! Sve drugo sam vec isprobala ili cu jos isprobati ! Cesto vidim susjedovu macku da na jednom mjestu strpljivo sjedi i ceka , ali do sada bez uspjeha ! ![]() |
|
![]() |
|
Draga lucy , znam da su otrovni , ali da donose nesrecu , to nisam znala , to mi je prva rijec ! Pa mene bi srce boljelo sada ih unistiti , imam ih na terasi ! Imala sam roza duplicni mali (mbm) , koji je izrastao u onaj najveci , zatim sam 1 sama pelcala i one druge sam dobila kao male grancice s Krka od zetove mame , u medjuvremenu jako lijepa stabalca . Sada mi je Vijolica poslala toliko zeljene zute , vec sam ih zazilila i posadila i lijepo napreduju . ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Evo me gute, vidjela sam kalikantus i drago mi je da ti lijepo raste.
Ubrzo će to biti veliki grm i oduševiti će te svojim mirisom. Malo sam se začudila kada sam pročitala da je netko ukopao staklo u zemlju da bi se riješio krtica. Ja i dalje mislim da ih kod mene nema jer ne vole miris mlječike. Sa mlječikom treba biti strpljiv. Mnogi ju posiju i dok nikne očekuju čudo, ali treba proči duže vrijeme da krtice nestanu. Kod mene se mlječika sama zasijava i niče po cijelom vrtu. Uvijek ostavim samo jednu a druge počupam tek kada mi negdje zasmetaju, a svaka i najmanja biljčica iz korijena ispušta miris koji tjera krtice. ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
I ja ih jako volim. Ja imam crvene, žarko ružičaste i jedan bijeli. I danas mi mužev brat govori da ih sve počupam jer donose nesreću i da njihova udaljenost od kuće mora biti barem 200 metara. Toliko uvjeren u to što govori, za nepovjerovat.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sad si dala i meni ideju samo jos nisam 100 % sigurna da je dobra ?!? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ja ih stvarno volim i lijepi su mi ! Sad se jako veselim i nemogu se docekati da narasteju oni zuti koje sam dobila od Vijolice ! Toliko sam si ih zelila i ona mi je to ispunila ! ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Neki sam dan čula da je jedan gradonačelnik dal dovesti na svoj grunt uz vikendicu kamion zdrobljenog stakla. Sloj stakla je prekriven dobrim slojem zemlje i sad naravno, nema krtica. Više neću bacati flaše u kontejner za staklo nego ću ih zdrobiti i baciti u rupe od krtica dok ne armiram cijelo podzemlje, hahaha
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Oleanderi su jako izdržljivi. Ne daju se ni buri, ni jugu, ni suncu, ni suši. A kad cvatu - cvatu. Bogato i lijepo.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Draga Karli , nije to samo to da one kopaju , s kopanjem su mi izbacile i neke biljcice . Ja sam ih natrag posadila ali su mi ipak uginule ! I ja ti kao i bugica pokupim tu rahlu zemlju i stavim ju gdje trebam ali moras znati svako jutro imam 5 do 8 takvih iznenadjenja ! To je ipak malo previshe ! Kao da cujem krtice kako mi se smiju i vele "samo ti nas tjeraj ........" ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() sa vec skoro "odraslim" biljcicama a ne sjemenom i da sam ovu zimu tu i da cu ih sama njegovati a ne nekom stranom prepustiti ! |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Držim palčeve da ti ovi uspiju!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ej draga, borba s krticama je borba bez kraja i one su uvijek pobjednici. Mi smo se godinama borili svime i svačim, od puštanja struje u zemlju, tamo gdje kopaju, pa do svega što smo mogli smisliti kupovnog i domačeg.Na kraju odustali. Nakom godina i godina one su jednostavno odustale. Sada ih vidimo samo par puta godišnje. Noviteti su super, odlična ideja za pakovanje. Ostavljam ti veliki
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Ancica , jos malo , jos samo par dana ! Vishe ni neznam broja koliko sam strudlih od tresanja spekla i sve tijesto sama razvukla , ne s kupljenim !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo je kod tebe Gute usprkos krtičnjacima, njih na žalost svugdje ima. Sve ti lijepo cvate, pogotovo ruže. Njima paše ovo vrijeme. Jedva čekam da prestane tvoja turistička sezona pa da se vidimo. Pusek
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |