vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 31> |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prijava šetnjice
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
potpisujem
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vec sam rekla , tvoje slikice docaravaju raj ! Neke bih ja poslala postom
dragim osobama kao cestitku za rodjendan ! Ljepse su od onih koje nam ponekad stoje na izbor kad ih kupujemo ! ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Nađoh vremena i za tvoj vrt,zbilja sam uživala sve savršeno uređeno...
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
cure drage hvala na posjeti I komplimentima
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ne ispričavaj se što ponavljaš slikice, meni su sve divne i volim ih ponovo vidjeti. Predivnu okućnicu imaš kao i cvijeće, toliko raznoliko, zdravo i bujno.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno, divno
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ja ovako sta nikad nisam vidjela......bome ima se sta vidjeti...
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ova odusevljava....bez teksta sam....bravo...
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Ne nalazim riječi za ovu ljepotu!Bila sam tu i prije registracije na forum, onda jedno vrijeme nisam stizala pa sam i zaboravila kud sam sve šetala, ali ove ljepote se dobro sjećam.Lp
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vraćamo se tamo gdje nam je lijepo, u vrtove koji nas svojom ljepotom opuštaju. Ima nas više koji čekamo nove slike
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
desert rose
![]() gute Fee
![]() temzi
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Obožavam zaviriti u tvoj predivan vrt...veličanstven je...i samo ti slikaj tu ljepotu da možemo uživati u njoj!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ostavlljam trag da sam opet bila pogledati dali ima
novih slikica ! ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Kako je tek lijepo uživo kada je ovako na fotkama savršeno!?
![]() |
|
![]() |
|
Nisa
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
krasno ti je cvijeće, ne buni se na kišno razdoblje; još koji dan pa bi i ljeto moglo nastupiti konačno
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
lucy, uvijek me obradujes svojom posjetom -- hvala ti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad je nešto lijepo, onda to volim i nekoliko puta pogledati. Samo ti ponavljaj sličice. Puzava jenny je ludilo od biljke, a ova ideja s dvije tegle je super. I mislila sam da su ono pelargonije. One vole vodu, agava ne, pa si mislim.... Sad mi je sve jasno.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |