vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 31> |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marta78 hvala draga
![]() ![]() guta Fee veselim se kada navratis I da ti se dopada kod mene - hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Stima , doshla sam si ja to jos jedanput pogledati ! Tako mi je lijepo !
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kao iz časopisa . Ova zadnja slika obara s nogu.
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Prekrasno!
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga, tako mi je drago da ti se dopada kod mene
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() eee, ona jedna tegla sa agavom su zapravo dvije saksije jedna na drugoj, sa agavom imam posadenu lysimachiu(creeping jenny), o kojem si me jednom pitala I ta saksija je u sredini druge saksije sa obicnim crvenim muskatlama (pelargoniumima/geraniumima) kojima sam dodala opet lysimachia-e I serene dobricice (glechoma hederacea variagete). ove dvije -lysimachia-u I dobricicu posadim svugdje, dodam malu grancicu I one se sire kao lude a lijepo padaju
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Jako lijepo, cvjeće u teglama ti je prekrasno, zdravo, gusto i puno cvjeća. Slike prekrasne.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Imam za tebe samo jednu jedinu rijec :
v e l i c a n s t v e n o ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Gledam ovu sliku s teglama ispred kuće. U jednoj si tegli kombinirala agavu i još neke biljke. Možeš li napisati koje jer ne vidim dobro. Ma, vidim ja dobro, ali su slike male, hahaha.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Nisa
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasno, tvom cvijeću godi ovo promjenljivo vrijeme, drago mi je da se asparagus m. oporavio, a pitari su prekrasni
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy - jeste bas je interesantan I cekam nastavak da vidim kako ce sjemenke izgledati, kazu da trebaju izgledati kao kupine, zato se I zove blackberry lily
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Baš zanimljiv cvijet.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |