Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2014 u 22:49
Ah, sjeme!!! Moja bolna točka. Tebe sam odmah zapamtila po uzgoju biljaka iz sjemena.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2014 u 09:19
Lucy, pozdravljam te u mome vrtu.smile71 Lijepi su mi i obični vrtni hibiskusi ali dupli su mi posebno lijepi. Ovi moji su još maleni, prvi cvijet od kada su posađeni u vrt, prošle jeseni..... Na jednoj kineskoj stranici sam vidjela da imaju raznih boja, između ostalih crveni i žuti... Nastojat ću nabaviti to sjeme....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2014 u 23:38
Tvoji vrtni hibiskusi su posebne ljepote upravo zbog duplih cvjetova, a ovaj na ovoj stranici ima predivnu boju.
Sutra je novi dan.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2014 u 20:57
Temzi, smile71hvala ti na posjeti...dođi opet ponekad....
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2014 u 18:17
Prekrasni hibiskusi, ovakve duple nisam još imala priliku vidjeti, anemone su veličanstvene....baš uživam u tvojim rozoljubičastim tonovima u vrtu...torta izgleda jako fino i primamljivo!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2014 u 15:20
Gute Fee,smile79

Mari, dobro mi došla...smile79 Torta je zaista fina a i pošto ju je snaha pravila još je bolja... Od kada imam snahu, jako malo sam na redu za pečenje kolača.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2014 u 15:16
Prvi puta procvjetao još jedan mali vrtni hibiskus....

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 23:45
Sretno ti bilosmile82 Danas sam se sjetila i tebe, i da ti je imendan, a torta ti je sigurno prijalasmile93još kad znaš tko ju je radioLOL
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 22:48
Dodjem ja rado u tvoj vrt proshetati ! Osim lijepog cvijeca dobijem jos i tortu
ma kud cu vishe ?!     gans-0001.gif von 123gif.de Download &amp; Grußkartenversand
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 22:32
Gute Fee, pozdravljam te .....smile71
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 22:28
Ta torta je jako fina , gledala sam prije nekog vremena reportazu o porijeklu i tradiciji iste !
Jedino su je nesto drugacije slagali !

vatertag-0034.gif von 123gif.de Download &amp; Grußkartenversand  
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 22:22
smile106
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 17:25
Dragi moji šetači,  snaha mi napravila ovu tortu za današnji imendan pa da i vas malo počastim....( Zove se "Dubrovačka torta"- bez brašna od puno badema - fina je )

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 17:00
Andina,smile71
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 08:38
Prekrasan ti je ovaj roza hibiskus, ali ni drugi cvjetići ne zaostaju.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 06:47
Vijolica,smile79pozdrav i tebi....

Lucy,smile79ovako u rano jutro ,lijepo je vidjeti da si zavirila u moj vrt. Rekla si mi puno lijepih riječi koje daju snagu da se ide dalje. Neki od mojih cvijetića su mi uginuli pa ih više nemam ali sam makar neko vrijeme uživala u njima i sada ih imam makar na slikama.... Ja sam isto na ovim stranicama upoznala dosta biljaka za koje nisam ni znala da postoje... dođi opet ponekad....
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 01:05
Večer sam odvojila za tvoj vrt. Pregledala sam mnoge stranice, ne sve, ipak ih je puno. Puno je cvijeća u tvom vrtu, raznolikog, raznobojnog, meni mnogi znani samo s ovog foruma ili iz nekih drugih izvora. Rastu kod tebe i one biljke koje nisu naučile na snijeg i niske temperature. O njima se jako dobro brineš. Gledam ja cvijeće, uživam u njima, ali šlingeraj mi nije mogao promaknuti. Kao u svakoj slavonskoj kući, tako i u tvojoj, često zamirišu kolači, a u jesen smočnica se napuni ukiseljenim domaćim povrćem i domaćim slatkim. Svaka čast!
Sutra je novi dan.
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 00:24
Samo da ti mahnem...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2014 u 23:22
Ovome cvjetku sam se posebno obradovala... Nedavno je posađena reznica a već cvjeta.... plumbago....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2014 u 23:17
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.