Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
Lucy & Anaida Imate pravo ! Mi si jednostavno nedamo pokvariti veselje u nashim cvijetnjacima i vrtovima ! Jesmo CIFOVKE ili jesmo CIFOVKE ?!?! ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja sam k tebi zavirila, draga Vilo! Svima nam je ova sezona lošija, previše je kiše bilo, pa puževi, pa bolesti biljaka... Ali za radost i osmijeh uvijek u vrtu puno razloga nađemo.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Unatoč svemu tvoj vrt jako lijepo izgleda.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
klaudija8 , draga , kisha je ipak puno toga unistila !
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
Ako zelis jos nesto , samo mi napisi , tu sam !
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Draga moja,veselim se da ti sve lijepo uspjeva
![]() ![]() Hvala ti što čuvaš sjemenke ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Gute draga, baš uživam u tvojim slikama. Noviteti koje si dobila od muža su prekrasni - imaš najboljeg muža ! Baš ste me nasmijale sa pričama o tome kako koja lovi puževe (na 70-toj stranici), toliko da sam to morala pročitati i MM-u (inače to nije moj običaj). ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
genijalna ideja, ovo bi trebali prodati kao inovaciju ![]() ![]() [/QUOTE] Znas kak to izgleda ? |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
genijalna ideja, ovo bi trebali prodati kao inovaciju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari & Temzi veselim se kad vas vidim u mojem skromnom cvijetnjaku . Marljivo skupljam sjeme , pazim na lukovice , pa ako vam se nesto dopadne , jesen vishe nije tako daleko ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Prekrasno, cvijeće ti izgleda prekrasno...ruže ti lijepo cvatu...a tek gladiole, kakva raskoš!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A ja bijelu ! Bijelo i plavo cvijece su moja velika slabost ,
ne znaci ali da ne volim i sve ostalo ! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sva sreća da si ju spasila jer je doista prekrasna. Ove godine prvi put imam lantanu, oduševljena sam s njom. Moja je u početku žuta, a onda mijenja boju u narančastu. Nagodinu kupujem žutu, žutu, žutu!!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |