Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 163164165166167 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2014 u 21:03
smile92bravoClap prekrasne slikeThumbs Up a one teglice na polici iza ruže sve u istom tonu Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
akva View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 190
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje akva Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2014 u 12:31
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

rambler ruža opet puna cvjetnih pupova

Sad sam naišla na tvoj predivan vrt ...ni ja neznam šta bi izdvojila ...jedinstveni je s ljubavlju obrađen ClapClapClapClapClap ...Big smileBig smileBig smileBig smileBig smile...smile94
Priroda je izvor života
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2014 u 19:04
Uživala sam u ovim slikama anđeoskih truba, stvarno izgledaju anđeoski. Kako je braniš od nametnika. Moju uvijek nešto gricka, a cvjet joj nije još na pameti uopće. Sve ti je prekrasno u ove kišne dane, ali ja uvijek najviše padam na tvoje instalacije sa čuvarkućama. Ostavljam ti veliki Hug. Vratit ću se ja.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2014 u 16:14
Dok se smjenjuju  sunce i tmurni oblaci, dok obilne kiše zalijevaju vrt, ja se osjećam kao da mi je netko ukrao ljeto...
Mnoge biljke su ostale malene sa malo sitnih cvjetova, neke izrasle u prave divove
neke su procvjetale prerano, neke ni nisu...
 ubrzo će i Velika Gospa, što u Slavoniji znači jesen...

budleja opet puna cvjetova

calluna

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2014 u 16:28
Navratih,da te malo pozdravim i obiđem,
ljepote se nauživam,ostavljam tiHug.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2014 u 21:42

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2014 u 22:33

Volim setati tvojim vrtom i uzivati u tvojem cvijecu !
    Vidimo se opet skoro !
                                                                                                          smile79
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2014 u 06:02

jesu li ovdje dvije budleje posadite zajedno ?

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2014 u 08:24

moram ponoviti ovu sliku.koja je to vrsta callune ,mislila sa da one cvatu puno ranije
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2014 u 09:24
kamenjar,
ovaj grm je izrastao iz jedne grančice i od 4 budleje koje imam u vrtu, ova bijela ima najljepši oblik i najbogatiju cvatnju.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2014 u 09:29
ajama,
o calluni ne znam gotovo ništa.
godinama sam ih kupovala i sadila i uvijek su mi vrlo brzo ugibale.
ovu sam kupila prošle jeseni i u zemlju oko korjena sam joj stavila kompost od grančica čempresa.
Začudila sam se što je preživjela, a kada joj je normalno vrijeme cvjetanja, ne znam, ali mislim da bi trebala procvjetati u jesen i da je ovo prerano.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2014 u 10:19

Ove godine nam je izgleda stvarno netko ukrao ljeto  Confused.
A onih dva ili tri dana kad zatopli je tako nepodnošljivo da jedva čekam da prođe.
I moje erice su već pune pupova (samo kaj su otpali stari cvjetići), a one uvijek cvjetaju u jesen i pod snijegom.
Za erice sam uvijek govorila (mislim da je ista stvar sa callunama) da se obavezno sade u kiselu zemlju - meni su se tako sve posađene primile i imam ih već godinama  Smile.

Drago mi je da si bolje, a pretpostavljam da jesi čim te vidim tu  Smile, falila si dok te nije bilo.

smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 19:38
Hvala vam svima!

Anastazija, lijep je osjećaj kada znaš da si nekome nedostajao.
A  kako sam, kažu da će biti bolje.
Najgore mi je što ne smijem na sunce, zato ga šaljem svima vama!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 19:45

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 19:50

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 20:23
Prekrasne slike!
Gillardia aristata je moj favorit, a ornithogalum
poseban sa ovim lukovicama,koje jedva da diraju zemlju,
a ispod tanke opne na staroj lukovici
rastu  nove malecke lukovičice
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2014 u 23:40
smile57 ..i hosta ti je lijepa, ornitogalum je zanimljiv..možda je ovo dobar način za njegov opstanak (meni je obavezno propao, nakon cvatnje, ali je bila lukovica pod zemljom)
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2014 u 14:40
Dobro kažeš, cvijeće se ove godine doista ponaša neobično. No, unatoč neobičnim vremenskim prilikama, tvoj je vrt i dalje bujan, zanimljiv, prekrasan. Ova beba-lukovica je baš fora! Drago mi je da ti zdravlje ide na bolje i da si opet ovdje sa svojim prekrasnim cvjetnim prizorima. 
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2014 u 08:31
Ja kad ušetam u tvoj vrt kao da sam ušetala na izložbu umjetničkih djela. Obožavam tvoje instalacije, evo ovaj komad stupa, nekad bio obični komad stupa a danas prekrasni ukas tvojeg vrta u moru kućne srečice. Prošetam na prstima i pazim da ne poremetim nikakav sklad i da nediram ništa. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2014 u 16:19
Za sve vas koje volite prošetati mojim vrtom, nekoliko današnjih slikica.
Malo sam napravila reda, jer 20 dana, koliko nisam bila kod kuće, je ipak bilo predugo.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 163164165166167 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.