Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 282> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
akva ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Priroda je izvor života
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Uživala sam u ovim slikama anđeoskih truba, stvarno izgledaju anđeoski. Kako je braniš od nametnika. Moju uvijek nešto gricka, a cvjet joj nije još na pameti uopće. Sve ti je prekrasno u ove kišne dane, ali ja uvijek najviše padam na tvoje instalacije sa čuvarkućama. Ostavljam ti veliki
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Dok se smjenjuju sunce i tmurni oblaci, dok obilne kiše zalijevaju vrt, ja se osjećam kao da mi je netko ukrao ljeto...
Mnoge biljke su ostale malene sa malo sitnih cvjetova, neke izrasle u prave divove neke su procvjetale prerano, neke ni nisu... ubrzo će i Velika Gospa, što u Slavoniji znači jesen... ![]() ![]() ![]() ![]() budleja opet puna cvjetova ![]() calluna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Navratih,da te malo pozdravim i obiđem,
ljepote se nauživam,ostavljam ti ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Volim setati tvojim vrtom i uzivati u tvojem cvijecu ! Vidimo se opet skoro ! ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() jesu li ovdje dvije budleje posadite zajedno ? |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() moram ponoviti ovu sliku.koja je to vrsta callune ,mislila sa da one cvatu puno ranije
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
kamenjar,
ovaj grm je izrastao iz jedne grančice i od 4 budleje koje imam u vrtu, ova bijela ima najljepši oblik i najbogatiju cvatnju. |
|
![]() |
|
ajama,
o calluni ne znam gotovo ništa. godinama sam ih kupovala i sadila i uvijek su mi vrlo brzo ugibale. ovu sam kupila prošle jeseni i u zemlju oko korjena sam joj stavila kompost od grančica čempresa. Začudila sam se što je preživjela, a kada joj je normalno vrijeme cvjetanja, ne znam, ali mislim da bi trebala procvjetati u jesen i da je ovo prerano. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ove godine nam je izgleda stvarno netko ukrao ljeto ![]() A onih dva ili tri dana kad zatopli je tako nepodnošljivo da jedva čekam da prođe. I moje erice su već pune pupova (samo kaj su otpali stari cvjetići), a one uvijek cvjetaju u jesen i pod snijegom. Za erice sam uvijek govorila (mislim da je ista stvar sa callunama) da se obavezno sade u kiselu zemlju - meni su se tako sve posađene primile i imam ih već godinama ![]() Drago mi je da si bolje, a pretpostavljam da jesi čim te vidim tu ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima!
Anastazija, lijep je osjećaj kada znaš da si nekome nedostajao. A kako sam, kažu da će biti bolje. Najgore mi je što ne smijem na sunce, zato ga šaljem svima vama! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Dobro kažeš, cvijeće se ove godine doista ponaša neobično. No, unatoč neobičnim vremenskim prilikama, tvoj je vrt i dalje bujan, zanimljiv, prekrasan. Ova beba-lukovica je baš fora! Drago mi je da ti zdravlje ide na bolje i da si opet ovdje sa svojim prekrasnim cvjetnim prizorima.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ja kad ušetam u tvoj vrt kao da sam ušetala na izložbu umjetničkih djela. Obožavam tvoje instalacije, evo ovaj komad stupa, nekad bio obični komad stupa a danas prekrasni ukas tvojeg vrta u moru kućne srečice. Prošetam na prstima i pazim da ne poremetim nikakav sklad i da nediram ništa.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Za sve vas koje volite prošetati mojim vrtom, nekoliko današnjih slikica.
Malo sam napravila reda, jer 20 dana, koliko nisam bila kod kuće, je ipak bilo predugo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |