Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala, draga moja, još nisam takvu vidjela, baš je posebna.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
milice7, ovo je fuksija sa jako velikim i duplim cvijetom!
|
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo mi je lijepo a ne znam kako se zove?
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eto, Marta me povukla iz lijenosti koja me svaki put zaustavila kad sam htjela postaviti slike!
![]() Hvala Marta! ![]() pa, onda ...idemo u akciju...datumi su vidljivi, pa ću tak probati nadoknati i opravdati moje izostanke... ..jedna od mojih iglica, i moji lukeci... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Šećem tvojim dvorištem, a tebe tak dugo nema.Čekam nove sličice!
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Prekrasne slike u plavom a i lutkica je prekrasna
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
..ova divljakušica me izuzetno veseli..vraća me u djetinjstvo, na livadu, gdje smo, djevojčice, brale ivančice, Majčine suzice, i te, ljubičaste zvončiće...
...ivančice će kod mene uskoro, a suzice, nadam se da dogodine! ![]() pa, onda nastavljam u plavom... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lijepo društvo je prošlo mojim dvorištem!
A da znate da mi i doma radi društvo jedna naša cvjetna kolegica? Ona je zove frendica, moj Lovro Eli, a ja, onako, ponekad, u želji da joj nešto ispričam, Dadinica! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sve se budi u tvom vrtu, lijepo je, ali moram posebno istaknuti zeleno-roza krasotice. Baš su me osvojile na prvi pogled.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ma i ja sam se nasetala po tvojem vrteku i nauzila se mirisa seboja ,
divila se keriji , a i sve ostalo mi se jako dopalo ! ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
i ja sam se našetala i naravno nadivila pregrštom boja u tvom vrtu, nahranila i dušu i tijelo, <lovreku velika pusa , ma moram ovdje spomenuti kad sam oživljavala "jerihonicu" pomislila sam na meni najdraže i u mislima mi je bilo "ovo dobih od Lovreka"pa su sve pozitivne vibracije upućene i Vama svima a posebno Lovreku
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lovro, vidim da si lijepo proširila svoju kolekciju biljčica bez obzira na prostor.
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Lovro, sve ti je prelijepo!
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
prošetala dvorištem, puno boja baš izgleda "veselo" poslije dosadne tmurne zime
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
malo sam prošetala i uživala
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |