Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 94> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, napadaju i kod mene. Najviše me iznenadilo što su mi krenuli na rajčicu, i to na stabiljku i listove. To nikada u životu nisam vidjela. Ne priječi ih što je rajčica u stvari otrovna, osim ploda. Ja idem sa štapićem od ražnjića i pikam na njega sve koje nađem. Znam, znam... ogavno, ali djelotvorno.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Ovi puževi uništavaju sve pred sobom, ako ne želiš koristiti pužomor, moraš ih mehanički brati i uništiti, pa će se kroz godinu dvije sve rijeđe i rijeđe pojavljivati.Da ne štitim cvijeće pužomorom ne bih ništa imala, čak su i napali aromatične biljke, lavandu, nepetu...da čovjek ne povjeruje...
Draga moja gute Fee nemoj se žalostiti, sve će se oporaviti i opet lijepo cvjetati slijedeće godine!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Pokusala sam ja odmotati i gliciniju i tekomu ali ni jedna se bas neda ! Kod tekome mi je cak jedna mladica pukla pa sam se ostavila tog posla ! Kad se samo sjetim tvojeg pre- prekrasnog brega , razzalostim se jako nad svojim ! |
|
![]() |
|
desert rose & temzi
Drage moje , kad bi samo znale ! Kak sam vec Sari rekla , u momentu moje cvijece izgleda jako jako zalosno ! Nocas smo imali zadnje nevrijeme , koje mu je dalo rest ! No , ja ostajem optimist i nadam se boljim danima ! Hvala vam da ste bile kod mene i kad vam se svidi , dodjite opet ! ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga g.Fee, nemoj se previše brinuti oko tekome i glicinije. Sad kak je, je, a na proljeće ih bude frizirala kak tebi paše. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Draga Sara , bile su stvarno lijepe ali sada , nakon ovih kisha i nevremena koje smo imali , izgledaju jako jako zalosno ! Sa ceznjom cekam da se oporave ! Ucinila sam sve moguce ! Osim pjegavosti napadaju ih i ushi ko shashave ! |
|
![]() |
|
Draga lucy kad bi samo znala kaj mi se dogodilo : glavni cvjecar je MM a ja sam ti nesto kao pomocnica (kad ne dirigiram ![]() Tek sad sam primijetila da se s jedne strane penje glicinija a s druge tekoma ! Ona tekoma , koja se je u stvari trebala penjati s druge strane , ta ti stoji sad sama za sebe ! MM nije ni primijetil da se je zabunil a ja sam samo s terase odusevljeno kimala s glavom kak to lijepo izgleda ! Sad vise neznam kaj da radim ! U medjuvremenu su se tak lijepo "zaplele" jedna u drugu ! ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga gute Fee, evo me opet u šetnjici kod tebe, hortenzija se prekrasno naoružala pupoljcima, biti će je pravi užitak gledati.Ruže tvoje krasotice, stvarno ti lijepo uzvraćaju krasnim cvijetovima.Penjačice super napreduju, to će biti uživancija na proljeće.Puno ti zahvaljujem na velikodušnoj ponudi!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Volim doći na tvoju temu jer nam pokažeš puno toga lijepoga ali i ono što je manje uspješno. Tako je to i inače u životu, ima svašta - dobro i loše.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
vjerujem da si konačno sretna i zadovoljna okružena ovako lijepim i bujnim ružama
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tekoma oko luka - odlična ideja. A kad tek procvjetaju...
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I tebi zahvaljujuci je puno toga kod mene lijepo !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tvoje ružice stvarno raskošno cvatu i šire svoje mirise. Prekrasno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |