monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 138> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Đurđa ti je med medeni
![]() ![]() Meni je i ova godina podbacila, jer je u gorju i pored blage zime sve kasnilo. A i sjeme mi nije dobro niklo, sem gomile slaka. Mislim da su mravi kumovali iako sam kod sjetve zalila vodom. Sad se mislim da presijem nešto po prazninama. Što bi mogla ovako kasno posijati a da brzo dozrijeva, imaš kakav savjet? Salata mi ne niče dobro, pa ću radić umjesto nje, a salatu sam neko domaće sjeme u posude i presađivat ću. Borim se sa hladnm sjevernim vjetrom, to mi baš uništi sve u vrtu. -------- Kako praviš sirup od ruža? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Oj živote,koliko svega ima kod tebe draga Monstera,koliko luka i graška,mašala
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
opet se potvrdilo ono.kod nje svega i sve krasno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Hvala Šmrckice ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kad to sve dođe (ako uopće dođe) bojim se da neću ni spavati... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ajči ako je ovo što vidiš krasno, onda šteta što nisi vidila što je bilo nekoliko godina unazad... ![]() Tebi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Curke drage, možda ste čitale tu negdje o onom opasnom korovu..upravo sam se danas susrela s istim ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma imam i ja nešto slično, ali nije to to, ovo je čak jestivo. Pitanje je da li ima tog kod nas, puno je sličnih biljki?
http://lovacnabilje.com/index.php?option=com_content&view=article&id=66%3Amedvjei-dlan&catid=43%3Ao-bilju&Itemid=81&lang=hr http://www.google.hr/search?q=Heracleum+sphondylium&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ICufU8yYMY-S7Aahj4H4Bw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=677 Ja sam svoj ovako čupala ![]() ------- Meni su mahune dosta nikle, ali ne one koje sam željela te su propale. Niknula mi je neka ljubičasta mahuna kupljena u Sloveniji. Mislim da je sve u pogođenom vremenu sijanja. |
|
|
|
![]() |
|
Šmrcko, nije to ta biljka, imam i to isto kod kanala....ovo čudo o kojem govorim ne smije se čak ni dirati...radi se o gigantskoj biljci. U našem prijevodu zove se gigantski svinjski korov ili kravlji pastrnjak.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nije nimalo lijepo ali moram vas upozoriti na vrijeme : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NE DIRAJTE OVU BILJKU AKO JE VIDITE: SPRŽIT ĆE VAM KOŽU, MOŽDA I OSLIJEPITI! Na fotografijama pogledajte kako izgleda biljka te neke slučajeve fotodermatitisa. |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Mons ovaj ti je psić presladak
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() |
|
Medy, Rosi Hvala vam puno drage moje! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Znam da nije ista biljka. Nego mislim da te opasne kod nas nema. Ni ambroziju kod sebe ne vidim. U Slavoniji postoji biljka koja uništava bubrege preko kravljeg mlijeka, ima je i uz sliv rijeke Bosne. ALi je ovdje nema PGŽ i pazim od kud mi je kupovno mljeko. |
|
|
|
![]() |
|
Ima je zato u Mađarskoj, a odande teško da neće doći i k nama.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Joj ne znam kad sam zadnji put vidjela nesto u isto vrijeme toliko namrgođeno a tako slatko kao onu krznenu lopticu
![]() Ako sve prodje ok, narednog vikenda cu i ja na poklon dobiti jedog cuku, pa će i ona biti predstavljena ![]() Inace sto se tice vrta, ili bolje rečeno njive
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prije svega u moj povrtnjak ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vidim da sam neke riječi izgubila, a post više ne mogu popraviti, stoga slijedi ispravak, naime htjela sam reći : Dobrodošla Sunlight u moj povrtnjak ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |