Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 35> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slatki leptirić se cijeli dan odmarao i fino papao na cvijetu djevojačkog oka
![]() Divizma u cvijetu, meni jako impozantna biljka
![]() Saxifraga paniculata
![]() Sedum rupestre cristatum
![]() Lysimachia nummularia
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Povratila sam se nekoliko stranica unatrag i vidjela dosta toga lijepog, o kombinacijama neću pričati jer su naprosto fantastične, sklad boja je božanstven a ono što mene veseli su sukulentni koji su preljepi jedri i zdravi, mala nezgoda s čuvarkućom može se ispraviti odsjeci je do zdravog malo zasuši rez i ponovo posadi, ponovo će biti nova, moje su mjesec dana visile na božićnom vjenčiću i zao mi ih je bilo baciti pa sam ih bocnula a one su se primile, doduše to su one starinske a ne kultivari. |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ali ovaj sedum mi se posebno sviđa
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Sedum rupestre cristatum je baš poseban...
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Aralija, tvojim sukulentima se neprestano divim, i smatram te jednim od velikih uzora, dobiti tvoju pohvalu stvarno mi je velika čast i puno ti hvala! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cymbalaria muralis
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pogledajte ovo malo čudo od hortenzije, zapelcana grančica nema ni desetak cm, a već cvate
![]() ![]() Kućna srećica se utrostručila od prošle jeseni
![]() meni jako poseban žuti karanfilić
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Miska hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Hvala ti Enrikova nona, mene sukulenti prate još od malena, moja mama ih je imala jako puno, ali eto kroz godine puno ih se podijelilo, dosta nestalo, zbog nedostupnosti informacija o njihovom gajenju...zato se sad i meni i njoj ljubav prema njima ponovno rodila i krećemo ispočetka sa puno više znanja!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Nema ljepše slike uživo od mnoštvo leptirića koji oblijeću oko cvijeća.
Sedum rupreste kristatum, meni nepoznat, prvi put viđen. Odmah je privukao moju pažnju zanimljivim pletom. Podsjetio me na ručni rad, na ručni vez vunenih tepiha. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Hvala draga Lucy
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opet sam malo zavirila.....Lijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Već se veselim!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Evo i ja prijavljujem posjet
![]() |
|
![]() |
|
Petit dobrodošla u moj vrtek i hvala ti na divnim riječima.Radujem se tvojem slijedećem posjetu!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Evo i mene. Pogledala sam sve što sam propustila zadnjih dana... i vraćala se par puta! Sve je prekrasno! Nadam se da se ostale biljčice neće naljutit ako posebno pohvalim sedume i sukulente! Divni su!
![]() I među njima imam favorita: |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |