Moj mali vrt (monna) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 09:24 |
Nije velik, ali meni je lijep
![]() Rastu i lubenice:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a i grah još raste, veeeeeeeliiiikiiii
![]() SilveK, bit će sjemenki!
![]() |
|
![]() |
|
Ovaj paradajz (volovo srce) baš voljim, mljac
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ludilo ti je taj grah
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Grah je stvarno nešto posebno. Na slici 2 je isto lubenica? moja baka je imala nekad takvu vrstu.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK, isto lubenica. Bude duguljasta i blijedo zelene kore (kao one što viđamo u crtićima
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Lijepo ti to raste...
Ja bih te zamolio za sjeme ovog paradajza. Moj majka ga je dugo godina imala, a ove godine joj je sjeme nestalo (vjerojatno seka bacila), pa ako nije bed... da se pribilježim... |
|
![]() |
|
Tiljo, no problem, evo bilježim! Kad bude sjemenki, obavijestim te na pm.!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
monna-1 super su ti plodovi. Lubenice su predivne, a ja posadila u vikendici (ogulinski kraj) no ne vjerujem da će biti nešto, ali počele su cvjetati i dinje isto.
Paradajz koji imaš obožavam, na žalost ove godine imam neku drugu vrstu, koji su mi "uvalili".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....molim te prosvjetli me sa lubenicama, kada kako si sijala i tako redom, hvala
|
|
![]() |
|
rijeka53, sjemenke posijala prije 1,5 mjeseca, u čašice od papira i složila u dublji podložak, normalno zalijevaš (malo sam ih pokrila prozirnom folijom koju sam povremeno skidala da se prozrači) i kad su narasle oko 8 cm - u vrt preko folije (da nema korova između njih).Sada rastu, a kolike će biti, to nezmam. Obično mi lubenice narastu oko par kg. neke veće, neke manje, ali budu fine
![]() |
|
![]() |
|
Ovu samoniklu lubenicu sam jučer uočila pored betonske staze, vjerojatno pala sjemenka prošle godine kad smo ih papali
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
već ima i finog paradajza
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Znaci sada kada papam lubenice svo sjemenje sacuvam i u svibnju posadim kako si navela ili je bolje odmah staviti u zemlju sjemneke kao ona tvoja......slucajna, hvala hvala (davi seljovic seljo)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i nama je tako prosle godine iznikla lubenica,i pustili smo da izraste
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Tako je nekad izgledala moja bašća, sve veliko, zdravo...milina za pogledati, a tek okus i miris povrća.., a ne kao ovo što kupujemo u trgovačkim centrima...plastično, bez okusa i mirisa...u mraku ne bi znao raspoznati što jedeš. Krasno, čestitam na trudu, a uspjeh je očigledan!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Monna, divan povrtnjak...moj san....ah....
Da li se mogu zabilježiti za malo sjemenaka volovskog srca, odlična pomadora!?
![]() |
|
![]() |
|
manči, evo bilježim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |