Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 370371372373374 407> |
Korisnik | |
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinuse, kaj ti to familiju okolo šetaš?
![]() |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
bili smo na sladoledu
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Pinus svaka čast kao i MK, predivni su vam a evo mog jedinca nakon dvogodišnje borbe s nedaćama, izvuci iz supstrata, presadi u široku teglicu, vrati u supstrat, obreži jer propada korjen i posadi pnovo itd,itd, ali evo na moje čuđenje ove godine procvjetao. Gdje sam pogodila neznam jer jedan je otišao u vječna lovišta.
ima još dosta pupića za procvjetati,
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasni su vam rascvjetani adeniumi
![]() Nedavno sam sijala. Sjemenke koje nisu nike nakon 4-5 dana sam posušila i ponovno posijala i niću. Tako da probajte ponovno
![]() |
|
![]() |
|
Adenium i gimno
Marsha, korisna informacija, hvala. Dvije god. stari sijanac adenium obesum. Sa teglom
visok 130 cm. |
|
![]() |
|
Dini55 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
Ovo vrijeme je jako loše za moje male adeniume, dok je bilo par dana jako sunce odlično su krenuli sa rastom, sada opet oblačno i vidljivo su usporili s rastom.
Jednoga sam pincirao, a jednog pustio neka raste u visinu. |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Pinus
![]() ![]() ![]() Oni skureni od sunca, eto jedan se sav uvukao, i nagnuo prema zemlji, malo sam ga pokrila zemljom, baca listiće i dalje. Izgleda očajno, pol caudexa je spljošteno, nema ga al on tjera i sad izgleda polegnut. Ako opstane bit će zanimljiv primjerak.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
prekrasan...prekrasan
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@Glikica, prekrasni cvjetovi na tako maloj biljci
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Evo debelog s granama na kalemima. Još malo pa bi me mogao obradovati kojim cvjetićem
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() debeloguz ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Imat ćemo mi još toga prelijepoga !
|
|
|
|
![]() |
|
mihaella2 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Rujan 2013 Lokacija: sibenik Status: Offline Bodovi: 4 |
Prekrasne slike prekrasne biljke !!!!
Nisam do sad nigdje vidjela da se prodaje ??? dali netko od vas na forumu prodaje sjeme ili biljku ???
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Glikica, krasno ti cvjeta. Bebolina, bez teksta sam, čekam cvjetiće, vjerujem da će biti u različitim bojama
![]() mihaella2, probaj u oglsima za sjemenke ili biljku pod potražnju, sigurno će ti se netko javiti. dea78, stranicu-dvije iza baš su pisali da pinciraju nakon 4tog para listića i to taj četvrti režu. Tako da, samo daj
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 370371372373374 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |