Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorište i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorište i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 86>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
zekoslav70 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 15
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zekoslav70 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2014 u 23:34
smile55ovo je pun pogodak! vrlo skladna kombinacija! svaka cast!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2014 u 23:37
i meni je ta slika najljepša Clap
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2014 u 07:54
Evo i mene u ranojutarnju opuštajuću šetnjicu. Predivno, uživala sam u svakom tvojem cvjetiću. smile89
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 01:02
Originalno poslano od člana kacunak kacunak napisao:

Ajoj, kakav bucko, gica jedna slatka, da ga covjek zgromi kako je sladak

Bucka Kaćunak, buckica..LOLLOLLOLHugsmile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 01:03
 Lucy, Dea, Hvala vam lijepa curke ! smile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 01:06
Originalno poslano od člana alapas alapas napisao:

da li su to jagode s roza cvijetovima.Nikada vidio.

Jesu,  bilo bi  još bolje da su fragrans (mirisne ) no nisu, ali nema veze i ovako su zanimljive..Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 01:08
Originalno poslano od člana zekoslav70 zekoslav70 napisao:

monstera, jel su ovo jestive jagode

Neki kažu da jesu, neki da su samo ukrasne..ne znam, nisam ih probala.. Tongue

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 01:10
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Lijepo si složila cvijeće u svom vrtu, vidi se da si to radila s užitkom. Valjda zato jer imaš tak zgodno društvo.

Draga, to zgodno društvo mi je kasnije došlo...LOL  Tebi smile78smile84

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 01:12

ja imam neke sa zutim cvjetovima, ali su samo kao ukrasne, sitnije su i plod im izgleda kao zele bomboni , ali nisu za jelo, osim toga brzo se sire i sve zauzimaju, pa ih ne volim. prava su napast, kao korov!

Imam i ja takve, ne znam ni otkud su došle..Probala jesti, moje su lijepe, krupnije, slične šumskima, no za jesti su stvarno nikakve..ConfusedThumbs Down

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 01:15

Da Zeko, ovo je ljiljan, jedan od mnogih.  Ne znam ni ja koliko ih je i kakvih prije bilo ( pojele voluharice). Čudi me da ovaj uspije preživjeti, ne znam koja mu je već ovo sezona..

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2014 u 01:23
 Nisa, Bugi ! smile78smile84

Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2014 u 12:12
Draga dosla da vidim ima li nesto novo u tvom divnom vrtu kad tamo nista novosmile43di su nove slicice???
Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2014 u 17:23

Jako me zanimaju ove lijepe ukrasne jagode, sviđa mi se njihov cvijet, a može li molim te slikica plodova? Prekrasno cvijeće, muškatna kadulja, ljiljan...

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2014 u 15:07
 Evo me curke smile79 svugdje me ima ..ali ima me i ovdje....LOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2014 u 15:12

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2014 u 15:12
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

Jako me zanimaju ove lijepe ukrasne jagode, sviđa mi se njihov cvijet, a može li molim te slikica plodova? Prekrasno cvijeće, muškatna kadulja, ljiljan...

Draga nisam baš pratila plodove, ali vidim da opet počinju cvasti...Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2014 u 15:32
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2014 u 15:48

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2014 u 15:49
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2014 u 15:54

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.