Bugičin mini eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 39> |
Korisnik | |
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasna ti je šuma paradajza, kako izgleda brzo će i degustacija!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Dobro mi došla u ponovnu šetnjicu. Sad već imam pravu "šumicu" paradajza...Skoro su me prerasli.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
draga Bugice evo mene opet k tebi.
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Draga prijateljice, dobro mi došla, dugo te nije bilo, slobodno prošetaj mojim vrtom kad god poželiš.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Bugica, pokorno javljam da su se moji mali flanci persemmom i black from tula ugnjezdili u moj vrt zaštićeni od puževa(koji su ipak u povlačenju). Čeka se daljnji rast.
Inače potiho se ušuljam u tvoj vrt i uživam. Pozdrav!
|
|
![]() |
|
Bravo, draga smrckice - veselim se kao da su moji.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hej Bugi moji pomidori u posudi pred branjem, crvene se.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Meni bude nekako teško kad nemam što kositi, sve im pokosim ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Uvijek sadim isto, sa razmakom oko 60-70 cm (naravno, ne mjerim, nego onako odokativno ![]() ![]() Nažalost, nemam mjesta za veliki povrtnjak, pa ne mogu okolo njih hodati sa kantama, ali zato mm i ja bez problema šetamo "šumicom" i beremo zrele plodove, a oni budu toliko visoki da nas se uopće ne vidi kad zađemo unutra.
![]() |
|
![]() |
|
Uglavnom da, trgam, ali procijenim koje ću ostaviti. Svaki paradajz vodim na tri ili četiri stabiljke. Prvi zaperak ispod prvog cvata ostavim, kao i prvi i drugi iznad prvog cvata, a u nekim slućajevima i treći, zavisno o gustoći paradajza. ![]() I slažem se, ove godine sve kasni, pa tako i to. Sve je jako unazadilo loše kišno i prohladno vrijeme ovog proljeća.
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Paradajzi su ti u odnosu na moje gusto posađeni. Moji se neće doditivati niti kada budu najbujniji (tako je barem u planu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Super ti je paradajz kod mene plodova samo na onom u plasteniku,doduše ova godina kod nas kasni bar mjesec dana
|
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Jel ti ne trgaš zaperke na paradajzu?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |