Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali vrt (monna)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali vrt (monna)

Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
Korisnik
Poruka
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Moj mali vrt (monna)
    Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 09:24
Nije velik, ali meni je lijep Smile

Rastu i lubenice:

smile70
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 09:27
a i grah još raste, veeeeeeeliiiikiiii Hug
SilveK, bit će sjemenki!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 09:30
Ovaj paradajz (volovo srce) baš voljim, mljac
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 09:54
ludilo ti je taj grah Smile
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 10:13
Grah je stvarno nešto posebno. Na slici 2 je isto lubenica? moja baka je imala nekad takvu vrstu.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 10:38
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 13:35
SilveK, isto lubenica. Bude duguljasta i blijedo zelene kore (kao one što viđamo u crtićima LOL). Sad sam je prvi puta posadila, pa čekam rezultate.
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 14:59
Lijepo ti to raste...

Ja bih te zamolio za sjeme ovog paradajza.
Moj majka ga je dugo godina imala, a ove godine joj je sjeme nestalo (vjerojatno seka bacila), pa ako nije bed... da se pribilježim...
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 20:26
Tiljo, no problem, evo bilježim! Kad bude sjemenki, obavijestim te na pm.!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 21:44
monna-1 super su ti plodovi. Lubenice su predivne, a ja posadila u vikendici (ogulinski kraj) no ne vjerujem da će biti nešto, ali počele su cvjetati i dinje isto.

Paradajz koji imaš obožavam, na žalost ove godine imam neku drugu vrstu, koji su mi "uvalili".
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 22:18
....molim te prosvjetli me sa lubenicama, kada kako  si sijala i tako redom, hvala
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 09:02
rijeka53, sjemenke posijala prije 1,5 mjeseca, u čašice od papira i složila u dublji podložak, normalno zalijevaš (malo sam ih pokrila prozirnom folijom koju sam povremeno skidala da se prozrači) i kad su narasle  oko 8 cm - u vrt preko folije (da nema korova između njih).Sada rastu, a kolike će biti, to nezmam. Obično mi lubenice narastu oko par kg. neke veće, neke manje, ali budu fine smile50
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 11:53
Ovu samoniklu lubenicu sam jučer uočila pored betonske staze, vjerojatno pala sjemenka prošle godine kad smo ih papali
Ostavit ću je tu gdje je, neka raste .
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 11:54
Moj čudesni grah i krastavci u cvatu
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 11:55
već ima i finog paradajza
a do njega su jagode
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 14:28
Znaci sada kada papam lubenice svo sjemenje sacuvam i u svibnju posadim kako si navela ili je bolje odmah staviti u zemlju sjemneke kao ona tvoja......slucajna, hvala hvala (davi seljovic seljo)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 15:08
i nama je tako prosle godine iznikla lubenica,i pustili smo da izraste
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 23:40
Tako je nekad izgledala moja bašća, sve veliko, zdravo...milina za pogledati, a tek okus i miris povrća.., a ne kao ovo što kupujemo u trgovačkim centrima...plastično, bez okusa i mirisa...u mraku ne bi znao raspoznati što jedeš. Krasno, čestitam na trudu, a uspjeh je očigledan!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2008 u 08:16
Monna, divan povrtnjak...moj san....ah....
Da li se mogu zabilježiti za malo sjemenaka volovskog srca, odlična pomadora!?Hug
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2008 u 09:50
manči, evo bilježim Thumbs%20Up, jučer sam počela sakupljati njegove sjemenke, pa kad nakupim dosta, šaljem!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.