Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 35> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugice
![]() hvala ti, kad pusti mlade rado ću ti poslati crvenka.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Kako mi čitaš misli!!!
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() Nova prekrasna pridošlica-Heuchera midnight rose
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bijela hortenzija
![]() Phygelius capensis-vrtna fuksija na početku cvjetanja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Miska
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Bijela hortenzija i ova ruža su me osvojile
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
A ja ću se osvrnuti na novu heucericu, prelijepa je!
![]() |
|
![]() |
|
Kaktus, Bugica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
I ja moram pohvaliti boju ruže... divna je!
![]() |
|
![]() |
|
desert rose
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Biljke su ti prekrasne! Svaka je na neki svoj način lijepa!
![]() Ali ova slika me toliko oduševila da ju moram ponoviti... ![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Temzi, ovo tako lijepo izgleda ![]() A vidim i da nisam jedina koja tako misli ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Drage moje Miranda i Mikica, hvala vam , jako me veseli da vam se sviđa moj šumski komadić vrta, i ja ga posebno volim!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
i ja se slažem sa predhodnicama šumski dio vrta sa papratima je pun pogodak
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga Fany, paprati su moja velika ljubav!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je mladi list prekrasne paprati Dryopteris erythrosora, koju sam dobila od našeg dragog Trave
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A ovo je beba paprat Cyrtomium falcatum (također dobivena od Trave), koja je u teglici, jer je još moram puno paziti i maziti do sadnje u vrt
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Da mi se nisi javila na mojoj temi, propustila bih ove ljepote kod tebe...toliko nas je na forumu,svako malo otkrijem nekog novog
Stepska svijeća se uzgala iz lukovice ili ..prvi put čujem za nju...prekrasna mi je a isto tako i ona paprat sa prve stranice koja me jako podsjeća na sličnu ali sobnu paprat..gdje si je nabavila...nije valjda iz šume ..ti meni pričaš o kreativnosti a kod tebe je također vidljiva ta strana...jako mi se sviđa kako si osmislila svoj vrtek...teren je prekrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Svaka nova biljka ne oduševljava samo vlasnicu, nego i nas posjetitelje. Nova heuchera osvaja bojom, bujna pelargonija usklađena s bojom tegle, procvjetali pupovi ruže ponosni na svoju boju... Divno, divno. Na jednoj fotografiji sam se duže zadržala - na sjenovitom dijelu vrta s predivnim hostama i papratima. Ne mogu se odlijepiti od prizora. Ja nemam sjenoviti dio vrta, ali zato ih imaju mnogi od vas. Na tom mjestu provedem dulje vrijeme i uživam.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |