Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2014 u 09:21
Bugice
hvala ti, kad pusti mlade rado ću ti poslati crvenka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2014 u 09:40
Kako mi čitaš misli!!! Embarrassed 
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2014 u 14:31

Nova prekrasna pridošlica-Heuchera midnight rose

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2014 u 15:24
Bijela hortenzija

Phygelius capensis-vrtna fuksija na početku cvjetanja

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2014 u 16:27
Nova heucera je savršena
kao i ova ruža!Sve ostalo je bujno,zdravo i krasno!

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2014 u 17:39
Miska
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2014 u 23:28
Bijela hortenzija i ova ruža su me osvojile
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2014 u 07:55
A ja ću se osvrnuti na novu heucericu, prelijepa je! smile71
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 17:39
Kaktus, Bugica
Hvala drage moje!
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 17:47
I ja moram pohvaliti boju ruže... divna je! smile120
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 18:03
desert rose
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 19:47
Biljke su ti prekrasne! Svaka je na neki svoj način lijepa!Clap
Ali ova slika me toliko oduševila da ju moram ponoviti...

Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 21:11
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

Temzi, ovo tako lijepo izgleda

A vidim i da nisam jedina koja tako misli
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 21:51
Drage moje Miranda i Mikica, hvala vam , jako me veseli da vam se sviđa moj šumski komadić vrta, i ja ga posebno volim!
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 22:05
i ja se slažem sa predhodnicama šumski dio vrta sa papratima je pun pogodak
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 22:25
Hvala draga Fany, paprati su moja velika ljubav!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 22:47
Ovo je mladi list prekrasne paprati Dryopteris erythrosora, koju sam dobila od našeg dragog Trave

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 23:00
A ovo je beba paprat Cyrtomium falcatum (također dobivena od Trave), koja je u teglici, jer je još moram puno paziti i maziti do sadnje u vrt

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 23:38
Da mi se nisi javila na mojoj temi, propustila bih ove ljepote kod tebe...toliko nas je na forumu,svako malo otkrijem nekog novog
Stepska svijeća se uzgala iz lukovice ili ..prvi put čujem za nju...prekrasna mi je a isto tako i ona paprat sa prve stranice koja me jako podsjeća na sličnu ali sobnu paprat..gdje si je nabavila...nije valjda iz šume
..ti meni pričaš o kreativnosti a kod tebe je također vidljiva ta strana...jako mi se sviđa kako si osmislila svoj vrtek...teren je prekrasanClapClap
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 23:59
Svaka nova biljka ne oduševljava samo vlasnicu, nego i nas posjetitelje. Nova heuchera osvaja bojom, bujna pelargonija usklađena s bojom tegle, procvjetali pupovi ruže ponosni na svoju boju... Divno, divno. Na jednoj fotografiji sam se duže zadržala - na sjenovitom dijelu vrta s predivnim hostama i papratima. Ne mogu se odlijepiti od prizora. Ja nemam sjenoviti dio vrta, ali zato ih imaju mnogi od vas. Na tom mjestu provedem dulje vrijeme i uživam.
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,202 sekundi.