Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Cvjetovi kaktusa su posebni, ali ovaj na prvoj slici, izgleda kao pravo sunce, drugi tamnocrveni imaju očaravajuću boju, treći je definitivno poseban svojim oblikom. Ruža je predivna, krasne je boje. Kod tebe je rapsodija cvjetnih oblika i boja!!!Uživancija za razgledavanje!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Rokolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
ajme ovi kaktusići su predivni. Ja ne smijem ni u ludilu imat kaktuse po dvorištu jer moj pas svaki cvijet pomiriši. Naročito ako donesem neki novi. Imam 3 kaktusića i stoje na visokom upravo zbog mog znatiželjka koji svugdje gura svoju njušku :)
|
|
Ja samo znam da ništa ne znam
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
prepre
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Ma zgodne su te tvoje travice i pikavci! Baš mi se sviđaju!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Temzi, hvala ti puno na tvojim lijepim opisima mojih biljkica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rokolina draga, neće pas u kaktuse, ne brini. Imam ga i ja i nikad se nije povrijedio.
Hvala ti na posjeti.
|
|
|
|
![]() |
|
Klaudija, gode mi tvoje riječi, naravno. Na svoje kaktuse sam posebno ponosna, ipak je to kolekcija od blizu 500 komada. A ovih dana cvato nesebično. Da ništa drugo u dvorištu nemam, oni bi bili dovoljni.
|
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE, drago mi je da si spomenula moje travice. Mogu ti reći da su veoma zahvalna biljna vrsta. Imam ih puno i stvarno su prekrasne, uvijek obojane i fenomenalna nadopuna svakom prostoru.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pažnju su mi posebno privukle trave. Sve su mi draže jer su svakom cvijeću odlični kompanjoni. Kraj cvatućih kaktusa nikako nisam mogla proći, predivni su dok cvjetaju, čarobni su. Ja ih baš i nemam, ali zato mogu uživati u tvojima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
koja ljepota od kaktusa ,ovaj sto cvate prvi put nakon 10 god ,predivan je ....stvarno je milina viidt te rascvjetane ljepotane
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
isplatilo ga se čekati, predivan je!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mari, baš si lijepu sliku izabrala, Epi je stvarno lijep !
|
|
|
|
![]() |
|
Lucy hvala ti najljepša, zgodno si rekla da su travke dobri kompanjoni svakom cvijeću i svakoj biljci. Često ih i sama promatram kako sveukupnom pejsažu daju neku punoću i mekoću.
|
|
|
|
![]() |
|
Kamenjar draga moja, znam da ti na kaktuse gledaš posebnim okom, tu se mi dve potpuno razumijemo
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |