Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt u hercegovini
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt u hercegovini

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 31>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
sanja17 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 34
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja17 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2014 u 23:50
Klaudija prvi puta sam prošetala tvojim vrtom i uživala,  zaista dojmljjiv i prekrasan vrt i okućnica...
 sigurno ću navratiti opet, ljubimci su mi onaj asparagus, mislim da ga kod nas zovu lisičji rep, želim da se što prije oporavi. Ukrasni batat  je za mene nešto novo i zaista posebno....smile64Pozdrav Hercegovini iz Slavonije!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 13:57
Originalno poslano od člana tomica tomica napisao:

a vratija se Šime i i puno lipega zateka

nego šta nego naći i popiti je 
Thumbs Up
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 13:49
a vratija se Šime i i puno lipega zateka

nego šta nego naći i popiti je 
Seka
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 13:41
ejjjjjj tomice,tu si , falila si - bas smo te spominjali. moramo se naci  
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 12:54
Originalno poslano od člana rose girl rose girl napisao:

Jucer smo ja, Nisa i Tikvić 3 sata provele u ovom predivnom vrtu, s ovom predivnom ženom. Još je ljepše uživo, još jednom hvala Klaudija.

Clap

Seka
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 12:08
Wink
Na vrh
rose girl View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 91
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose girl Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:58
Wink javi odmah ishod posjeta Dadi.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:47
rose girl smile79 meni je proletjelo I voljela bi da ste duze ostali, taman zahladilo (p.s. cekam  majstora za ves masinu cijelo jutro i jos nisam otisla do dade, a tako sam nestrpljiva)
hvala tebi draga I curama na bas cool susretu smile79
Na vrh
rose girl View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 91
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose girl Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:36
Jucer smo ja, Nisa i Tikvić 3 sata provele u ovom predivnom vrtu, s ovom predivnom ženom. Još je ljepše uživo, još jednom hvala Klaudija. smile89
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 09:32
bugica za5Heart hvala ti draga na lijepim rijecima

FLORAMYEHeart  hvala puno

enrikova nonaHeart hvala draga puno

lucyHeart  hvala draga, neznam od cega si mislila da je africki ljiljan(iako ga imam) ono pored je idirot I nije u istoj saksiji a ovo desno je vrlo zahvalna lysimachia nummularia aurea golden creeping jenny

antonijaHeart hvala draga, kao sto sam rekla lucy ovo je lysimachia nummularia aurea golden creeping jenny, vrlo se lako razmnozava I ako ces ubrzo u nase krajeve nademo se
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 08:01
slika je savršenstvo bez mane!
i mene zanima ona puzavica za koju pita lucy, lijepa je.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 01:12
crvena boja petunija uz različite nijanse zelene boje odlično pristaje. Petunija nije u istoj tegli kao i afrički ljiljan, zar ne? Kako se zove puzavi cvijet u tegli desno od petunija?
Sutra je novi dan.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 12:56
fantastično smile120
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 12:32
Potpisujem Bugicu!!!!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 07:26
A što meni preostaje reći kad su svi već rekli sve? Neopisivo lijepo je doći prošetati tvojim vrtom i nauživati se u mirisima, bojama i raznolikostima biljaka i cvijeća koje nam nudiš. Predivne, uistinu profesionalne fotke i još ljepše cvijeće. Sve je za čistu desetku. Hug
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 00:15
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

Koje božanstvene slike, sve ih gledam u jednom dahu, ni da trepnem okom, toliko savršenih detalja spojenih u još savršeniji dojam! Prelijepo!
temzi smile79 hvala ti, stvarno sam Embarrassed
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 00:01
Koje božanstvene slike, sve ih gledam u jednom dahu, ni da trepnem okom, toliko savršenih detalja spojenih u još savršeniji dojam! Prelijepo!
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2014 u 23:52
jedna od danas, jos se uvijek nismo izvukli od ovih uzasnih vrucina - sutra I prekosutra treba preziviti
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2014 u 23:42
lucyHeart - kako mi je drago da si  ponovno navratila I tako si me razveselila svojim opisom, ajoj a kako mi  mi je tek milo da te moj vrt na to asociraHug

dea78Heart hvala draga na posjeti Hug

ane6Heart  ajoj Embarrassed hvala puno Hug

@kaktusHeart veseli me da ti se svida Hug

miska Heart hvala na posjeti , drago mi te vidjeti kod meneHug

antonija Heart slike mislim ( znam) da bi trebale biti cistije I ljepse - a I sunce ili przi ii fali da bude dobra slika - ma iskreno voljela bi vidjeti progress na bolje sa slikama a mislim da stagniram * ma nebitno, a tvoj asparagus je extra, odlican jer je mlad, saqmo bi ga ja kad produ ove vrucine (ako su I kod vas paklene vrucine ovaj tjedan - neznam nisam gledala tv) s nedjelje iznijela da bude malo vise na suncu a on ce se s godinama zgusnuti, moj nije ni blizu svoje lanjske raskosi ali sam ja sretna da je prezivioHug
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2014 u 08:32
neznam zašto nisi zadovoljna sa slikama, kao i uvijek, meni su predivne kao i cvjeće na njima, savršenstvo!
naročito mi je drago vidjeti da ti je šparoga preživila. nego u moje nisu izdanci ovako gusti, nekako su mi rijetki, ne znam je li to što mi je većinu dana u hladu ili što sam je prihranjivala ili je mlada biljka...
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.