Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 136137138139140 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2014 u 22:50
Predstavljam vam malo mojih posebnih cvjetova:

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2014 u 22:54
Ruža stablašica je i ove godine bujna:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2014 u 22:55
Jedan obični, ali divan sedum:

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2014 u 23:50
Cvjetovi kaktusa su posebni, ali ovaj na prvoj slici, izgleda kao  pravo sunce, drugi tamnocrveni imaju očaravajuću boju, treći je definitivno poseban svojim oblikom. Ruža je predivna, krasne je boje. Kod tebe je rapsodija cvjetnih oblika i boja!!!Uživancija za razgledavanje!
Na vrh
Rokolina View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 146
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rokolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 00:04
ajme ovi kaktusići su predivni. Ja ne smijem ni u ludilu imat kaktuse po dvorištu jer moj pas svaki cvijet pomiriši. Naročito ako donesem neki novi. Imam 3 kaktusića i stoje na visokom upravo zbog mog znatiželjka koji svugdje gura svoju njušku :)
Ja samo znam da ništa ne znam
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 00:26
prepresmile55dobri cvijetovi kaktusica, ruza se raskosno okitila,..... ma sve ti je odlicno, probujalo, veselo  I trazi zasluzenu pohvalu
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 12:47
Ma zgodne su te tvoje travice i pikavci! Baš mi se sviđaju!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:02
Temzi, hvala ti puno na tvojim lijepim opisima mojih biljkica Hug.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:04
Rokolina draga, neće pas u kaktuse, ne brini. Imam ga i ja i nikad se nije povrijedio.
Hvala ti na posjeti.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:06
Klaudija, gode mi tvoje riječi, naravno. Na svoje kaktuse sam posebno ponosna, ipak je to kolekcija od blizu 500 komada. A ovih dana cvato nesebično. Da ništa drugo u dvorištu nemam, oni bi bili dovoljni.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:08
FLORAMYE, drago mi je da si spomenula moje travice. Mogu ti reći da su veoma zahvalna biljna vrsta. Imam ih puno i stvarno su prekrasne, uvijek obojane i fenomenalna nadopuna svakom prostoru.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:09
Večeras ću vam pokazati jedan prekrasan stari kaktus koji mi prvi puta cvate, a imam ga minimalno 10 godina.....

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:13
I još jedan koji je već cvao ove godine, evo ga opet, zaskužuje da ga pokažem:

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:42
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Camellia, kad si mi tako lijepe riječi napisala, evo nešto za tebe:

sve pohvale tvom dvorištuClap a ja volim ovaj epiphyllum
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 00:36
Pažnju su mi posebno privukle trave. Sve su mi draže jer su svakom cvijeću odlični kompanjoni. Kraj cvatućih kaktusa nikako nisam mogla proći, predivni su dok cvjetaju, čarobni su. Ja ih baš i nemam, ali zato mogu uživati u tvojima.
Sutra je novi dan.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 06:09
koja ljepota od kaktusa ,ovaj sto cvate prvi put nakon 10 god ,predivan je ....stvarno je milina viidt te rascvjetane ljepotane
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 08:03
isplatilo ga se čekati, predivan je!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:15
Mari, baš si lijepu sliku izabrala, Epi je stvarno lijep !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:17
Lucy hvala ti najljepša, zgodno si rekla da su travke dobri kompanjoni svakom cvijeću i svakoj biljci. Često ih i sama promatram kako sveukupnom pejsažu daju neku punoću i mekoću.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:18
Kamenjar draga moja, znam da ti na kaktuse gledaš posebnim okom, tu se mi dve potpuno razumijemo Hug.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 136137138139140 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.