Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko je i zašto ovom cvjetiću obojao samo dvije latice!? ![]() opet ja! svakim danom sam sve ljepša! ![]() a nju ne mogu preskočiti ![]() a ovo? ovo je slika mog neprijatelja, s njom se borim za svaki korak, podignutu ruku, bistar pogled, jednu sliku pred očima, ponekad za gutljaj vode... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Hvala vam drage moje cure na posjeti, na svakoj napisanoj riječi...
hvala što nižete prelijepe poruke i što se ne mogu odlučiti koja je najljepša. Tebi FLORAMYE posebno hvala za opis trajnice... jednako mislimo i jednako uživamo. Mari, ovo je onaj "napeti" ovako izgleda danas, izgleda da će se iz nepoznanice izroditi jedna vrsta rudbekije ![]() Lucy, oduševila si me! sigurno da sam sretna što si često ovdje, tiha, nečujna, meni nepoznata, ...ali ovo sa željom mi je jako zanimljivo i zagonetno. pošto sam ja knjiški moljac, i hranim se lijepim riječima, od svega volim napraviti priču, želim te provesti kroz moj vrt, razmišljanja, shvaćanja, smjeh i ostale stvari koje svakodnevno vučem kroz život. Ovo je klupica na kojoj inače sjedi Miška, dok aster ne naraste... i nikada nije prazna, kada god provirim kroz prozor ugledam nekoga.. nekada bude i malo stiskanja! ![]() ljepota obučena Božjom rukom i odabrana da bude spomenuta u Bibliji. ![]() moja dva najmirisnija cvijetića, procvjetala iz jednog pupoljka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opet sam bila u tvom vrtu. Tu se ugodno osjećam. A zaželjela sam i želju
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Joj ,kako je ovde lijepo
|
|
![]() |
|
![]() ![]() astilba ![]() ![]() ![]() penstemon ![]() ![]() campanula ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Prošetala sam se opet tvojim vrtom i nauživala u prekrasnim prizorima!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...draga Slavujka, već mi je ponestalo riječi kojima bih opisala doživljaj koji osjećam gledajući tvoj vrt i tvoje biljke...zdrave, bujne, rascvjetane trajnice, kao što kažeš, uvijek iste, a opet drugačije...uz tvoj osebujan način prezentacije i lijepe fotografije čak i one "najobičnije" i najjednostavnije uvijek izgledaju neodoljivo elegantno i šarmantno
![]() pusa draga moja ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Kada se netko novi registrira i predstavi forumu, pojavi se puno članova koji se, što bi rekao naš narod, "busaju u prsa", kako smo mi velika cvjetna obitelj i kako će se ugodno osjećati među nama. Eh, ako smo obitelj, onda se trebamo tako i ponašati i naše privatne stvari rješavati unutar naša "4 zida". Isto tako mislim da u tim raspravama trebaju biti svi ravnopravni i posljedice za svoje nepoštivanje pravila svi jednako snositi, a onaj tko odlučuje o greškama treba biti vidljiv, tj. napisati što ima pod svojim forumskim imenom. Nisam ovo napisala zato što sam se uvrijedila. Na mojoj temi je i prije bilo crvenih opomena zbog grančice lavande, jedne prijateljske kave... dok se druge teme pretvaraju u liječničke ordinacije, posjete bolesnicima, pečenje kolača, popravljanje kućanskih aparata, rođendanskih čestitki...i na to nitko ne reagira. U početku sam i ja svašta pisala jer sam učila od starijih članova, a u zadnje vrijeme sam željela od svoje teme napraviti ono što bi ona stvarno trebala biti...ali...greška mi je pronađena, i ja sam ju ispravila. Sve vas lijepo pozdravljam i ispričavam se ako sam nekoga uvrijedila, jer nisam zlonamjerna. Ovo je moje mišljenje, a vrijeme u kojem živimo nam dopušta da ga kažemo javno. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
na tvojim slikama se nema osjećaj da je tolika vrućina i suša
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sunce je danas bilo nemilosrdno.
Neke biljke su uživale a nekima su cvjetovi uvenuli čim su se otvorili. Pčelice su vrijedno radile, bilo je puno posla u lavandi koja je počela cvjetati. ![]() proljetni clematis ponovo procvjetao ![]() cvijetovi opuntie promjenili boju ![]() stolisnici su uživali ![]() ![]() falopija ![]() hipericum calycinum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Od riječi do riječi potpisujem FLORAMYE
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Da, divan je vrt!
Netko ima običaj reći da su mu trajnice dosadne, uvijek isto. Ja mislim da nisu u pravu. Gledam tvoje slike i divim se! Isti vrt, isto cvijeće a iz godine u godinu toliko različitih prekrasnih slika! Ja obožavam trajnice!! Volim poslije zime iščekivati da se polako pojave iz mokre, hladne zemlje, prvo tek zemlja malo napukne, onda vidiš male zelene šiljke, pa prvi par listića, i onda ih više ništa ne može zaustaviti. Bujaju iz dana u dan sve dok nas naposljetku ne oduševe svojim prekrasnim cvjetovima, ponekad raskošnim, ponekad jednostavnim, ponekad mirišljavim, ponekad neobičnog izgleda. Ali kakav god cvijet bio, oduševljenje ne izostaje! Svaka čast Slavujčice, kod tebe bi ja imala što promatrati! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Prekrasno je kod tebe,ali moram reagirati na upozorenje admina.Naj bolji format je 800x600 i nije mi jasno zašto to smeta,Kod cvijeća je to najbolja velićina da bi se vidjela njegova raskoš.Neka me netko opovrgne,pozdrav Slavujćici....................
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Samo da te pozdravim u ovo lijepo toplo jutro. Došla sam napuniti baterije za još jedan dan i uuspjela.
Kako mi je ovaj cvjet sladak, a leđa pčelice u bjegu su zakon. ![]() ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Slike su doista lijepe. Ljepota svakoga cvijeta pojedinačno je ovjekovječena. Na um mi padne kako bi bilo zgodno napraviti cvjetni album i u njega pohranjivati upravo ovakve fotografije.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
prvo zamisli duboki uzdah(uzdah zadovoljstva I opustenosti),....... pa onda............. tako je lijepo uvijek kod tebe; da je vrlo tesko opisati koji je gust proci tvojim slicicama I stranicama, a da se covjek ne ponavlja svaki put- kako je sve extra lijepo I zdravo I kako je tvoj vrt poseban. svaka cast - hvala ti kada dijelis sa nama ovu ljepotu
|
|
![]() |
|
Hvala ti Nisa!
![]() Puno ti vidiš i znaš prepoznati. Kada ti se život pretvori u svakodnevnu borbu, jedan dan "primirja" te pretvori i u romantičara i u sretnog i zahvalnog čovjeka. ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
večeras sve ima neku romantičnu notu; lijepe su ti slike s potpisom
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |