Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt u hercegovini
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt u hercegovini

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 31>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2014 u 07:43
Potpisujem jutarnju šetnju
i idem dalje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2014 u 23:33
Tvoje slike su prekrasne, uživala sam gledajući ih
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2014 u 12:50
Što reći što nije rečeno koja lipota-...božanski vrtsmile120
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2014 u 08:54
samo da se javim da sam navratila.smile120
Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2014 u 00:34
Ponovo sam se vraćala i pregledavala tvoj vrt. Pažnju mi privuče slika na kojoj su smeđa vrata okružena cvjetnim grmovima. I na um mi padne bajka Trnoružica. Ali naravno, moderna verzija u kojoj dvorac nije obrastao trnjem i visokim raslinjem nego njegovanim cvijećem. Taj prizor i djeluje bajkovito.
Sutra je novi dan.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 18:27
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

Predivno, predivno draga, dvorište s reklama...
hvala draga smile78provjerit cemo tu cinjenicu u utorak ako prezivimo ove vrucine sto najavljuju
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 18:26
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Sada je doista najljepše razdoblje što se cvijeća tiće. Sve je još zdravo zeleno, cvjeta, temperatura je umjerena. Divota. Da ja imam takav vrt postala bih najljenija osoba na svijetu, samo bih sjedila i uživala uz smile121! LOL No, ta ljepota onda ne bi dugo potrajala, sigurno treba dobro zasukati rukave da bi se postiglo to što imaš! smile78
desert rose - tvoje mi posjete uvijek gode I veselim se tvojim komentarima. ja ne pijem smile121ali kavica bi mi pasala. a upravu si - iako nije veliki vrt ali zove na stalno odrzavanje, zalijevanje..... a temperature su vec kod nas visoke I u ponedjeljak mozda se bude osjecalo kao 40 C
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 18:19
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Eto me opet kod tebe , predivno si ti to sve aranzirala , dopalo mi se fest !
                                                                                                                                        Klicken öffnet blume-0081.gif in neuem Fenster
hvala ti draga na posjeti, drago mi je vidjeti te Hug ------ hvala punoooooooHeart
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 18:17
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Koji grmovi hortenzije!!! Kamen i crvena pelargonija su neodoljivi. Jako mi se sviđa kako si kombinirala cvijeće koje krase listovi različitih nijansi zelene boje. A o urednosti da i ne govorim. Sve je na svom mjestu i svaki je cvijet posebno istaknut, svaki dolazi do punog izražaja.

lucy draga Heart  hvala, hvala puno na divnim rijecima I posjeti Hug

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 14:46
Predivno, predivno draga, dvorište s reklama...
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 12:53
Sada je doista najljepše razdoblje što se cvijeća tiće. Sve je još zdravo zeleno, cvjeta, temperatura je umjerena. Divota. Da ja imam takav vrt postala bih najljenija osoba na svijetu, samo bih sjedila i uživala uz smile121! LOL No, ta ljepota onda ne bi dugo potrajala, sigurno treba dobro zasukati rukave da bi se postiglo to što imaš! smile78
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 00:34
Eto me opet kod tebe , predivno si ti to sve aranzirala , dopalo mi se fest !
                                                                                                                                        Klicken öffnet blume-0081.gif in neuem Fenster
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 00:29
Koji grmovi hortenzije!!! Kamen i crvena pelargonija su neodoljivi. Jako mi se sviđa kako si kombinirala cvijeće koje krase listovi različitih nijansi zelene boje. A o urednosti da i ne govorim. Sve je na svom mjestu i svaki je cvijet posebno istaknut, svaki dolazi do punog izražaja.
Sutra je novi dan.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2014 u 23:37
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Ako ti i nisi zadovoljna svojim slikama, ja sam prezadovoljna  Clap.
nisam stvarno, nikako da uhvatim ok svjetlo - po danu sve bljesti od previse sunca; a kada zade onda fali svjetlosti I sve poprimi neku drugaciju notu.
hvala ti draga na posjeti
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2014 u 23:29

Ako ti i nisi zadovoljna svojim slikama, ja sam prezadovoljna  Clap.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2014 u 23:19
moon draga - hvala
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2014 u 23:16
Prekrasno je smile64
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2014 u 23:06
sljedecih dana I sljedeci tjedan najavljuju ekstremno vruce pa sam veceras slikala okolo da zabiljezim trenutno stanje (tako je I lani naglo ugrijalo I unistilo I proprzilo mi hortenzije I jos par saksija) - slicicama nisam bas zadovoljna, tako da ako uhvatim vremena sljedecih dana mozda ih I ponovim

[URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/lipa_nj2014/70733.aspx][/URL

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2014 u 22:23
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Uvijek se zapitam kako ti to uspjeva... Savršeno... Heart
joj, hvala draga
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2014 u 22:22
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Prekrasno!
hvala draga - volim tvoje smajlice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.