Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas u vrtu, malo sunca, malo prijetećih oblaka i pri kraju dana kiša
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Nasmijala si me svojim smajlićima, oduševila pozitivom i svakako, iskrenošću. Ako se nekome treba diviti, onda si to sigurno ti, jer svi mi, kako se u narodu kaže, nosimo ili križić ili raspelo, a ti, draga moja Tatjana, nosiš cijelu kapelu. ostavljam ti ovu priču, nadam se da će ti se svidjeti...da će ti ona biti dokaz da sve što radiš, nije uzalud, da će se kad-tad vratiti...u nekom drugom obliku...sedmerostruko...i sigurna sam da će leptir sletjeti i na tvoj dlan. ![]() phlox nakon šišanja ![]() ovako izgleda danas ![]() arabis je već zaboravio da sam ga skratila za polovicu ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
imaš dara za fotografiju, a ovu fotku moram ponoviti (kao da je slikarskim kistom napravljena)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Hvala ti do neba i natrag- prvom prilikom idem svojim biljčicama napraviti novu frizuru. Na početku će izgledati malo ćelavo a ja- ja ću od tvojih savjeta dobiti dodatnih vlasi i ideja! Ne znam koju bi ti slikicu ostavila - pa ovako- jako volim papati, sve mi je fino a uzgoj biljaka mi je dodatna energija za sve što me okružuje ( dobro i zlo )- tvoj vrt mi je najslađi desert, uvijek učim čudim se svakoj biljčici, vodim treći svjetski rat sa svojim ukućanima zbog cvijeća i vrta, zaljubljena sam u tvoj vrt, divim ti se- NAJJEDNOSTAVNIJE- VOLIM TE SVIM SRCEM MOJA CVJETNA PRIJATELJICE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sunce,
svake godine, nakon cvjetanja, obavezno ošišam arabise, osim šarenolisnog kojemu orežem samo cvjetove, plamence, aubriete, iberis, gromotulju. Šišaju se malo više od jedne trećine, da bi se pomladili i da bi se izbjeglo stvaranje drvenastih stabljika koje bi iduće godine nosile cvjetne pupove samo pri vrhu. Kada se ošišaju, do jeseni narastu isti koliki su bili poslije cvjetanja. Na proljeće obilno cvjetaju i nemaju "ćelavih" djelova. |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Slavujčice, par stranica prije napisala si da si ošišala arabis, aubrietu i plamenac.
Ispričavam se ako si već objasnila- koja je svrha tog šišanja i da li se to mora raditi svake godine nakon cvatnje?? Toplo te pozdravljam! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Maaaaa samo
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Šetajući tvojim vrtom,za danas mi je ljepote dosta. ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
majko mila koja slika,sad bi najradije u njih gledala i nigdje ne bi isla u setnju,i taj citat je upravo citat koji uvjek citiram..jer oni moraju biti u raju...hvala ti...da ti se pohvalim,tvoje-moje biljke su super ,rastu i napreduju,macic cak cvjeta...ostavljam pozdrav ovom tvome raju ,jer u tvom vrtu sam upravo kao u raju
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sve mi je prekrasno,naročito fotka trave sa ružičastim detaljem.Volim uredne vrtove jer moj nije takav.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
A što znači biti izbjeglica, zna samo onaj tko je to proživio, a kako je krenulo, nitko više nije nigdje siguran. Da ti još malo uljepšam jutro, ostavljam ti ovo!!! ![]() |
|
![]() |
|
bugica
temzi KARMEN Miška arim hvala vam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Lijepo kao i uvijek.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dugo me nije bilo,dugo čak ni cvjetovi nisu mogli izazvat radost u meni..radim i mislim,dođem doma i mislim,žalim,patim sa napaćenim narodom u slavoniji a još više sa mojim posavcima koji su drugi puta u 20-tak godina postali izbjeglice..pa jadna srbija ,koja je imala najviše štete..ma svaki stvor me žalostio a životinje su me živu ukopale..isplakala sam suza više nego za vrijeme rata ..sad sam ponove malo živnula i krenila u šetnju po vrtovima da uživam..tvoj vrt sam obišla brzinski,ujutro ću kavu u njemu popit,ako mi skuhaš :)
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veronica spicata "Royal candles" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() fratarski papar ![]() campanula garganica talijanski zvončić ![]() ovako je procvjetala "mix trava" ![]() ![]() smilje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |