Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 22:58
Ovako je danas nebo izgledalo kod nas a i jedno 3 pljuskica smo dobili !

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 22:54
Moram priznati da mi je jako tesko stavljati slikice lijepog cvijeca kad jos uvijek imam pred ocima
slike iz Slavonije , Bosne i Hercegovine i Srbije ,  slike koje sam upravo vidjela na TV .  

Zelim svima da im cim prije bude pomognuto i da se po mogucnosti vrate u svoje kuce ,
jer onda ce sigurno i kod njih opet prolistati i procvjetati i moci ce po malo zaboraviti
ovo razdoblje koje nas je sve duboko potreslo .

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 22:34

mikica.dm
    aralija
    milica7
    Mari, 5510
    glikica
    @kaktus
    lucy
    vila 2
    anabistrica
    Retriver Sara
    dijana 7566
                                                        Hvala vam na lijepim rijecima , na lijepim komplimentima !     Klicken öffnet blume-0121.gif in neuem Fenster         smile79

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 16:55
Sve skockano ko po špagi.Posebno me se dojmio žuti pakujac.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 09:17
...pregledala sam sve zaostatke i moram reći da ti biljke izgledaju ljepše nego ikad...čestitam tebi i mužu na velikom truduSmile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 23:59
Usprkos pjegama, ruže su ti lijepe (a još ljepše u naravi) i bogate cvjetovima. Ove godine zbog velike vlage ima puno bolesti i nametnika svih vrsta, valjda ćemo uspjeti sačuvati naše biljčice.
I kamenjar je ljepši nego u početku.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 17:53
gute Fee- krasno je proljeće u tvom vrtu! Tako rascvjetano i puno pozitivne energije. Divni su i pakujci, hoste, kao i sve ružice, ali ova mi je nekako romantična i krasna, pa ću ponoviti sliku...

Sa nestrpljenjem očekujem nove slikice... smile73
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2014 u 22:26
Dva para ruku sigurno puno vrijedi u održavanju vrta. Još više vrijedi pažnja i ljubav koju ti i tvoj muž poklanjate svakom cvijetu. Zaista je divno u tvom vrtu.
Hvala na savjetu o ružama, baš žutu želim.
Sutra je novi dan.
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2014 u 21:29
Sve je prekrasno
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 12:14
Draga Gute jako me veseli vidjeti svu raskoš tvog "zagorja zelenog " ! Neću ništa posebno izdvajati jer je sve lijepo, a najbitnije je da ti uživaš ! Lijep ti pozdrav !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 17:05
smile57
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 22:50
Ja sam isto mislila na gloksiniju. Još nisam imala prilike vidjeti taj cvijet uživo... Prelijep je....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 17:06
Draga Gute evo i mene u obilazak, da nešto izdvojim, ruže, pokujce, gloksijiju ma ne , neću izdvajati jer je sve smile120a teško nebo nad bregima e to je izgleda naša svakodnevnicasmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 16:56
zuti pakujac je stvarno poseban, ali sam zapravo mislila na gloksiniju, iz onog kuta nisam prepoznala sto je
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 16:38
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

ove su mi "obolile" , moram ih izlijeciti :

E da,vidila sam i na drugim sličicama da imaš pomalo toga,imam i ja na nekim mojima.Koji je to vrag? I čeme tretiraš?

Trgam ti sve bolesno lisce i bacim u kantu za smece , nikud drugud ! Ruze pospricam sa vodom od koprive ! Koprive mocim 24 sata i onda smijem s tom vodom ih tretirati . Cim su koprive duze od 24 sata u vodi , tekucina je prejaka i treba ju razrediti !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 16:32
@   Bugica
      Jesu jesu , sve su osim onih par "bubanih" jako lijepeove godine !
      Drago mi je da ti se dopadaju !       smile79

Originalno poslano od člana mikica.dm mikica.dm napisao:

Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Ruže su ti lijepe a posebno šatirana- slika stavljena u 23,48...... Što je ono kao zvončić ( četvrta slika stavljena u 23,41 )?

Bas sam se i ja pitala isto? Neka vrsta pakujca ili sto?
Inace, svo cvijece je krasno, uzivala sam gledajuci slike.

Da li mozda ipak mislis na ovo ?

Ako , onda je to stvarno zuti pakujac za kojega ja nemam pojma kako je uopce tu dosao i sakrio se pod zute ruze Shocked ja do sada nisam jos nikada vidjela zuti pakujac ! Njegovo sjeme moram posebno spremiti ! A vidite ga kud se sakril !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 16:23

Ruže su ti lijepe a posebno šatirana- slika stavljena u 23,48...... Što je ono kao zvončić ( četvrta slika stavljena u 23,41 )?

Mislim da mislis na ovo

ako , onda je to vrtna gloksinija i u stvarnosti izgleda ovako :

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 09:13
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

ove su mi "obolile" , moram ih izlijeciti :

E da,vidila sam i na drugim sličicama da imaš pomalo toga,imam i ja na nekim mojima.Koji je to vrag? I čeme tretiraš?
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 08:03

Bas sam se i ja pitala isto? Neka vrsta pakujca ili sto?
Inace, svo cvijece je krasno, uzivala sam gledajuci slike.
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 08:01
Pa, evo i da se ja malo javim. Ružice su ti očaravajuće! smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.