moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svega lijepoga ima kod tebe ali mali cvijetak ti je najljepši
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Nek si ti meni dosla, da sam znala ponudila bih ti kavicu ili sokic
![]() Napreduju, a samo da prestane ova kisa pa bi napredovali jos bolje... |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
mikice, samo da ti mahnem, u prolazu sam bila... vidim cvjeteki lijepo napreduju.
![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
za kraj mala vrba koja je nakon proljetnog sisanja prilicno bujnija
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
gladiole proviruju van
![]() verbene ![]() sumske jagode ![]() lozica ![]() mini kivi lijepo napreduje ![]() ![]() moja hrabra ruza, ona je vec par puta prezivjela frezu i trimer...nigela joj je odlucila praviti drustvo ove godine ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Zbog tehnickih problema morat cu nastaviti kasnije
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Samonikla biljcica pod orahom...meni lici na mladi hrast ali ne znam odakle je stigao?
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Aukuba je dobila novo mjesto u hladu pod orahom...
![]() ima i dobro drustvo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
@kaktus, bugice
![]() Danas se malo radilo, pa malo slikalo ![]() ![]() ![]() alstroemeria ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Slažem se, taj maleni medeni cvjetić u ljuljački je naj, naj...
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
sve su slike prekrasne ali ova zadnja je najbolja
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Napokon sam uhvatila jedan suncani dan i priliku otici u vrt, pa makar samo "turisticki".
Biljcice su nakon ovih kisa prilicno napredovale. Ovo vjerujem da je neka vrsta seduma, cvate zuto, imam ga par godina, svako proljece se malo prosiri. ![]() ![]() liatris ![]() zecje usi i mala ruza u sjeni oraha ![]() pelin je napredovao ![]() bazga je puna cvjetnih pupova, sto znaci-bit ce soka ![]() ![]() aronija je takodjer postala prilicno raskosna ![]() siri se i moja mala kerija ![]() nedavno posadjena kana ![]() alstroemeria se sprema cvasti ![]() ![]() i moj mali cvjetak na novoj ljulji ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Aralija, hvala na posjeti.
Nazalost, ovo vrijeme ne dopusta da se bavim vrtom, pa za sada mogu samo planirati sto cu sve raditi kad napokon malo zatopli. Na balkonu polako rastu biljcice koje sam sijala tijekom ozujka. feferone ![]() mini rajcice ![]() ukrasni suncokret ![]() statice-moram reci da je sjeme bilo lose, izniklo mi je mozda 10% ![]() seboj ![]() vrtni hibiskus ![]() dragoljub ![]() desertna tikvica black goldie-nju sam kupila, samo jednu sadnicu jer je skupa, ali ako se pokaze dobra mislim skupljati sjeme za iducu godinu ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mene je isto osvojila cica maca, dogodine će sigurno biti gušća, vidim da se sve više popunjava i cvijeta, biti će to vrt |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Da, morala sam iskoristiti situaciju kad su vec radili s motorkom...iako prizeljkujem i par vecih panjeva da ih mogu izdubiti za sedume, ali to ce pricekati drugu priliku
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Od ostataka greda napravili mi i cvjetnjake ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Vidim da se ideja pretvorila u djelo ![]() ![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Hvala Camellia, ljulja je za kcer (1g), mislim nabaviti jednu auto gumu i od nje napraviti jos jednu pokraj ove za malo vecu djecu
![]() Lantana, vrba je trenutno osisana do kraja i tesko ju je prepoznati, na godinu bi zato trebala biti jos gusca ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svašta ima lijepoga u tvom vrtu, vrijedni ste i bit će to krasan vrt. Kako se nama uvijek sviđa najviše ono što nemamo tako je i mene osvojila ova cica maca
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kod tebe je prava idila u vrtu i oko njega.Pogled na Dravu je prekrasan.Pohvale za ljuljačku,baš bi mi jedna trebala.
![]() |
|
![]() |
|
Danas smo se malo bavili gradjevinskim radovima. Pravio se "sekret" kojeg bas i nisam imala potrebu slikati
![]() ![]() ![]() Uz to, malo sam plijevila i presadjivala, posadila drugu turu gladiola, kane, kameni cvijet da popuni kamenjar, malo se naravno i rostiljalo... Od ostataka greda napravili mi i cvjetnjake ![]() ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |