Vrt by samiloti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5678> |
Korisnik | |
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
Vrt navečer
![]() vs vrt ujutro ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo, to je doprinos za sve ono što nisam mogla biti u vašem društvu. Imala sam puno posla
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Krasan razvoj tvog vrta gledajući slike od početka, sve se šareni i lijepo si osmislila nove gredice, puno krasnih cvjetića
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Lagano sam prošetala po tvom vrtu, zastala pored svake slike i divila se, zaista si predivno uredila vrt
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Lijepo zeleno i rascvjetano! Još samo da nam pokažeš sliku tvoje prekrasne lavande...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
kroz sve sam iznova prosetala,ideje o uredjenju su ok,bit ce puno posla ali svi mi koji volimo cvijece nije tesko jer nas veseli svaka nova promjena. Pakujci i kale su mi predivni
![]() |
|
![]() |
|
Hvala rea na setnji mojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Raznolikog je cvijeća u ovome vrtu, divnih komada kamena i panjeva koje mi je drago vidjeti u svakom vrtu. Oduševio me izraz "cvjetni brod" za cvjetni otok okružen crijepom. Iako sam i u svom vrtu okružena lavandama i ružmarinima, upravo me je niz divnih rascvjetanih lavandi zaustavio. Jako lijep prizor.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
"Cvijetni brod" je famozan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Oduševila me je cvijetna raskoš u tvom vrtu!!!!
Ova slika mi je posebno lijepa.
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Ova slika je i meni super!
Cinerarijini srebrni listovi još više ističu kalinu ljepotu
![]() |
|
![]() |
|
lucy, korijenko, tikvić i miska, hvala na komentarima!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |