Vrtek |
Odgovori | Stranica <12345 35> |
Korisnik | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U vrteku procvjetalo par cvjetića
Dymondia margaretae silver carpet
Saxifraga urbium variegata
Campanula
Mini dianthus
Maćuhice
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki dan sve vise , svaki dan sve ljepse !
Volim doci k tebi i vidjeti kako divno napredujes ! |
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gutee Fee, Miranda drage moje, hvala vam na posjeti i jako mi je drago da vam se sviđa
|
|
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan kamenjar i ona tvoja šumica kako si je nazvala, kao i sve ostalo...
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga @kaktus , trudim se i stalno nešto čeprkam, veselim se svakom cvjeteku
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje ružice krenule sa cvijetanjem
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Torta od čuvarkuća
Sedum spurium tricolor
Sedum sieboldii
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sedum pachyclados
Sedum spectabile
Euonymus
|
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvi put sam ovuda šetala i jako mi se svidjelo.doći ću opet
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti što si došetala u moj vrtek draga ajama , dođi mi opet
|
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se torta i ružice (posebno ova narančasta),a sedumi su me oduševili! Ne mogu se odlučit koji mi je najljepši!
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miska
Miranda
Baš me jako veseli što vam se sviđa!Hvala puno!
|
|
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sedumi fantastični onako natrpani. Ma i sve drugo.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga Karli
dođi mi opet
|
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala, doduše na brzinu, al vratit ću se opet.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
popila sam prvu jutarnju kavu gledajući tvoj vrt, krasnih biljaka imaš baš sam uživala , navratit ću opet
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se dopada kako si do sada uredila svoj vrtek, vidi se da imaš stila......ali ovo je meni malo, gdje su još slikice ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja temzi, s radošću sam prošetala tvojim vrtekom i sama se sebi čudila kako sam tek danas naišla na njega. Veselim se što si odlučila otvoriti svoju temu i pokazati nam svoje cvjetno blago. Biti ću ti redoviti gost i uživati u opojnom mirisu ruža...
|
|
Odgovori | Stranica <12345 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |