vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 31> |
Korisnik | ||
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
|
Uvijek se zapitam kako ti to uspjeva... Savršeno...
![]() |
||
![]() |
||
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
|
Uživala sam u tvojim slikama
![]() |
||
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Predivno je kod tebe ! Doci cu opet !
![]() |
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
klaudija sve ljepse slicice nam stavljas ovdje....kao sto nisa gore veli, hortenzija-hosta danas pobjedjuju ljepotom
![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
Nisa hvala draga
![]() grevillea rosmarinifolia
![]()
|
||
![]() |
||
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
karli izgleda da nije trajnica - iako su mene uvjeravali da jeste. meni nije nijedan ostao a I Nisa kaze ni njoj
|
||
![]() |
||
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
|
Dobro, to znači da batat nije trajnica ili sam ja nešto krivo shvatila.. |
||
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
||
![]() |
||
|
pozdrav draga
![]() |
||
![]() |
||
|
a batat lani sam kupila vec je bio u visecim saksijama( sa surfinijama skupa je bio jedan zeleni I jedan crveni mislim da su bile one promjera 24cm) pa sam ga ja presadila u one duge a uske od 60cm saksije I dodala jos jednu malu surfiniju (da mi produzi sezonu cvijetanja I da kada se ova izduzi ona prekrije izduzene grane) - to su oni viseci na balkonu. isto sam presadila (vec postojecu kombinaciju 2 batata I surfinija) u vece saksije promjer 30cm a visina 38cm I dodala ja mislim dvije surfinije. nisam sigurna da je samom batatu bilo toliko potrebno ali ako mislis kombinirati sa necim bolje je da ima vise prostora jer su meni narasli ogromni I drzali se do 11tog mjeseca.
nadam se da te nisam samo zbunila, a I uvijek mozes sredinom ljeta presaditi u vecu saksiju
lijep pozdrav draga
![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
raskošno rascvale lončanice
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
|
Meni trba pomoć, ako gdje piše oprosti ali ja nisam uspjela naći. Uspjela sam kupiti ukrasni batat, ali nisam sigurna u kakve tegle ga treba posaditi, koliko mu treba prostora.
Unaprijed ti hvala. ![]() |
||
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti draga puno kad si uzela vremena I prelistala sve stranice
![]() U trecoj tegli je idirot, imas o njemu vise ovdje http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=7894&PID=863151󒮯, vrlo je zahvalan I dekorativan.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |