Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dugo nisam bila kod tebe,nema cega nemas,prekrasno je...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Draga moja Kamenjarcica , kako nebi bilo lijepo kad si i ti meni bila dobra vila i pomogla
mi svojim nesebicnim poklonom da se priblizim toj ljepoti . Na zalost , jos uvijek ti se nisam uspjela oduziti , ali , nadam se da ces i ti nesto pozeljeti a ja tebi to ispuniti ! ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jako ti je lijepi vrtek tak rascvjetan, čak ti već i ruže cvatu. Vidi se da uživaš u svakom cveteku, a s tobom i mi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Imam jos puno puno posla ! Kak sam vec rekla , ima i dana !
Dok tvoje perunike cvatu punim cvijetom moje jos razmisljaju ! ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo je u tvom vrtu, perunike su krasne, a bravo i za lantane (i moje su u isttom stadiju - listanja).
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Ruže, perunike,pakujac, sve je prekrasno
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vrt je jako njegovan, cvijeće zdravo, bujno... Tko bi rekao da vlasnica nije cijelu godinu uz njih.
Vrt "tu" je prekrasan. Ima li vrta i "tam"? |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
@ Lantana Mislim da me razumijes , kad sam dosla , mislila sam da su gotove , ali kao i prosle godine , dala sam im piti i papati i odlucile su ne ostaviti me na cjedilu ! @ Kaktus Ove perunike koje sad cvateju , to su moje stare . One prave , velike , prekrasne koje sam dobila od Korijenka , te se jos premisljaju ! @ Lucy Draga moja , MM je na jesen , prije nego smo otisli , iskopao 17 velikih rupa za posaditi 17 prekrasnih ruza koje sam ja bila narucila kod Ivana Viraga . Sve su se lijepo primile i jedna vec sad cvate ! Ako me pitas za "tam" , tam nema vrrta jer stanujem jako visoko ! Drago mi je da ste mi bile u posjeti i do iduceg sretanja vam saljem jednu veeeeeeeeliku ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
S obzirom da imaš toliko ruža koje su ti moram reći predivne, možeš li mi dati savjet. Treba mi ruža penjačica koja cvate većinu godine, a da lijepo miriši. Hvala unaprijed.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Zanimljiva mi je glicinija, vidim da nije klasično posađena uz zid ili ogradu. Kako je planiraš formirati, da li kao stabalce? Ja sam od dobre duše dobila sjeme i lijepo je niklo, nemam mogućnosti posaditi je uz neki potporanj pa razmišljam što ću s njom...
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
predivno sve draga
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
prekrasno Zagorje zeleno i rascvjetano, puno lijepih cvjetića, a tek kad sve ruže procvjetaju...
Kako se drži kamenjar, je li se sve razraslo, nisam vidjela slikicu u krupnom planu
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Predivne ruze
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Prekrasno draga gute, ruže su divne a što će tek biti kad sve procvjetaju.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Draga lucy , ovisi i o boji koju zelis . Virag ima nekoliko lijepih ruza penjacica u programu . Na primjer Amadeus , crvene boje , miris je oznacen sa 2 zvjezdice ali za nju on kaze u katalogu da je vrlo zdrava ruza . Sa istim kvalitetama samo mirisljavija je zuta Golden Gate . Ja imam neku drugu nepoznatu (staru od puno prije ) zutu a crvenu imam Don Juan od njega . PS mi cemo nase tek na jesen obrezivati , onda mozes od mene dobiti razne pelcere ! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |