vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 30> |
Korisnik | |
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za ovu ljepotu stvarno nemam rječi...
Predivno! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijep ti je veliki marijanski čičak, iduće godine ćeš ih imati po cijelom vrtu ako ga ostaviš da se osjemeni
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kod tebe kao u raju...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Fali mi riječi da opišem koliko uživam šetajući tvojim vrtom, uvijek nešto novo, veliko, lijepo, lonciera je impozantna, a toliko zelenila, ma predivno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Andina-Cini mi se da je njemu latinski naziv -Cotinus-a neko ga zove -Crveni Ruj-Meni je najlakse da kazem samo-RUJ-Pozdrav
![]() dijana7566-Pozdrav ![]() Moon ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Fantastično
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
I ja često navratim k tebi uživati u zelenilu, ali ovaj put posebno me zadivio ruj zbog prekrasnog kontrasta boje u odnosu na pozadinu.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
korijenko
Pozdrav,
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
PREDIVNO!!!
Nevjerojatno kako kod tebe uživam u zelenoj boji..... ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
UKRASNI LUK
RODODENDRON- ovaj je prosle godine malo cvetao,cudi me da dosada nije propao u nasoj crnici iako sam ja ubacio zemlju za rododendrone kada sam ga posadio,elem vazno je da cveta a dogodine -videcu da li ce opstati Vejgela RUJ Konica Male izmene u vrtu Lonicera |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jako lijepo, uvijek volim pogledati slike tvog vrta ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala za odgovor.... Lijepo mi je judino drvo.... Drugi su već rekli, pa ja samo ponavljam... užitak je pogledati ovaj vrt.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kaktus
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Ovaj vrt je prekrasan, bio mi je užitak šetati kroz njega
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Milice,Judino drvo bar u nasoj crnici vrlo brzo raste,ja ga imam eto treca godina(sadnica je bila visine samo 20-tak cm),ili cetvrta nisam siguran ali da sam ga odmah orezivao bilo bi jos vece,ispocetka sam mislio da ga ostavim da raste kao grm pa ga nisam orezivao,ali je zahvalno zato sto podnosi i veoma niske temparature.
gute Fee- pozdrav iz Srema
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ne mogu nista drugo izustiti nego samo
f a s c i n i r a n a s a m ! ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koliko je trebalo vremena da judino drvo naraste ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ove klematise sam razmnozio iz polozenica to sam lani malo experimentisao i ispostavilo se da nije problem ih razmnoziti,ali je to vazno uraditi sada dok su stabljike jos zelene dok ne odrvene.Ove godine sam na taj nacin zasadio jedno 15 saksija videcu dogodine sta ce bit, vazno je po mom misljenju da saksije budu duboke da ima mesta da pusti duboko zile.
I ovaj ce cvetati,izgleda vec prve godine,videcu koji je to ,jer nisu se bas svi primili. Judino drvo prvi put cveta,ja sam ga orezao tako da ima dva stabla,nisam znao da ima tako lepe cvetove Marijanski cicak kao kukuruz visok. Nisam znao da tako visoko raste,imam neke crnogorice ispod njega bas ih gusi u jesen ih vadim i ostavicu sam njega zbog lepih lisova,ali bas je ogroman |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |