enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 221> |
Korisnik | |
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uživala sam u šetnji, sve je jako ljepo moj favotit je različak.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Koliko krasnih rascvjetanih krasotica, najviše mi se sviđa, moja velika želja, zlatna kiša.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sve je u tvom vrtu lijepo i rascvjetano. Turski karanfili me posebno privukli, vratili me u djetinjstvo.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ljepoti nikad kraja kod none, uživancija je gledati makar virtualno ,
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kako je kod tebe sve rascvjetano i lijepo.Laburnum me oduševio jer volim kad cvjeta.Kod mene još nema cvijeta.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
sve je prekrasno, a zlatna kiša mi je posebno lijepa, rijetko ju viđam
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nona baš ti je lijepo sve redom
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Proljeće u pravom smislu riječi. Neveni su krasni, uvijek ih zapazim u svakom vrtu, možda zato jer ih nemam. Par puta sam ih sadila i to je uvijek završilo frakasom, očito me ne vole ....
Zlatna kiša je kod mene već pomalo na odlasku..... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne svježe slike, a neveni su uvijek rado viđeni
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |