Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt u ravnici
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt u ravnici

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 30>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 10:19
Za ovu ljepotu stvarno nemam rječi...
Predivno!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Najljepši vrt - jesen 2013

Bodovi: 450
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 10:11
Deutzia ce ove godine maximalno cvetati,dosad je uvek dosta smrzla

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 00:38
Lijep ti je veliki marijanski čičak, iduće godine ćeš ih imati po cijelom vrtu ako ga ostaviš da se osjemeni
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2014 u 06:14
kod tebe kao u raju...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2014 u 00:09
Fali mi riječi da opišem koliko uživam šetajući tvojim vrtom, uvijek nešto novo, veliko, lijepo, lonciera je impozantna, a toliko zelenila, ma predivno Clap
život je more
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2014 u 22:00
Andina-Cini mi se da je njemu latinski naziv -Cotinus-a neko ga zove -Crveni Ruj-Meni je najlakse da kazem samo-RUJ-PozdravSmile

dijana7566-PozdravTongue

MoonThumbs Up

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 22:41
predivnosmile55
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 22:25
Fantastično smile39
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 20:32
I ja često navratim k tebi uživati u zelenilu, ali ovaj put posebno me zadivio ruj zbog prekrasnog kontrasta boje u odnosu na pozadinu. Clap
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 20:24
korijenko

Pozdrav, Smile
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 14:27
PREDIVNO!!!
Nevjerojatno kako kod tebe uživam u zelenoj boji.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 14:17
UKRASNI LUK

RODODENDRON- ovaj je prosle godine  malo cvetao,cudi me da dosada nije propao u nasoj crnici iako sam ja ubacio zemlju za rododendrone kada sam ga posadio,elem vazno je da cveta a dogodine -videcu da li ce opstati

Vejgela

RUJ

Konica 

Male izmene u vrtu

Lonicera

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 23:28

Jako lijepo, uvijek volim pogledati slike tvog vrta !

smile113
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 22:56
Hvala za odgovor.... Lijepo mi je judino drvo.... Drugi su već rekli,  pa ja samo ponavljam... užitak je pogledati ovaj vrt.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 21:42
kaktus View Drop Down drago mi je da si uzivala-pozdrav
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 19:31
Ovaj vrt je prekrasan, bio mi je užitak šetati kroz njega
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 18:12
Milice,Judino drvo bar u nasoj crnici vrlo brzo raste,ja ga imam eto treca godina(sadnica je bila visine samo 20-tak cm),ili cetvrta nisam siguran ali da sam ga odmah orezivao bilo bi jos vece,ispocetka sam mislio da ga ostavim da raste kao grm pa ga nisam orezivao,ali je zahvalno zato sto podnosi i veoma niske temparature.

gute Fee- pozdrav iz Srema
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 16:24
Ne mogu nista drugo izustiti nego samo

f a s c i n i r a n a    s a m   !
                                                                                                                           smile181
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 14:40
Koliko je trebalo vremena da judino drvo naraste ?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 13:27
Ove klematise sam razmnozio iz polozenica to sam lani malo experimentisao i ispostavilo se da nije problem ih razmnoziti,ali je to vazno uraditi sada dok su stabljike jos zelene dok ne odrvene.Ove godine sam na taj nacin zasadio jedno 15 saksija videcu dogodine sta ce bit, vazno je po mom misljenju da saksije budu duboke da ima mesta da pusti duboko zile.

I ovaj ce cvetati,izgleda vec prve godine,videcu koji je to ,jer nisu se bas svi primili.

Mis Bateman

Judino drvo prvi put cveta,ja sam ga orezao tako da ima dva stabla,nisam znao da ima tako lepe cvetove 

Marijanski cicak kao kukuruz visok. Nisam znao da tako visoko raste,imam neke crnogorice ispod njega bas ih gusi u jesen ih vadim i ostavicu sam njega zbog lepih lisova,ali bas je ogroman

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.