Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 134135136137138 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
medvjed
gute fee pozdravljam Zagorje zeleno!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
marta
sunceee ![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Slavujko, evo me opet kod tebe... Stvarno sam se nauživala, posebno mi se sviđa babosvilka, proljetne anemone, onaj cvjetić Geuma rivale ( još jednom ti od
![]() ![]() Koje boje kod tebe! Tako lijepo ukomponirane u zelenilo... Jedva čekam još... ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
A jesam se opet nagledala lijepog cvijeca !
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Svaki puta je oduševljenje svratiti u tvoj vrt
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
![]() heucera ![]() ranunculus ![]() lonicera sempervirens ![]() sedum sermentosum ![]() ![]() erysimum gelidum ![]() vrkuta ![]() salamonov pečat ![]() ![]() ![]() ajuga ![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Slavujčice, hvala ti što si stavila sliku, predivna je!
![]() Nisam stigla pregledati kako priliči tvoje nove slike, pa ću se još vratiti kasnije! ![]() Zasad ti šaljemo veliku ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
to je koraljna zvončika, heucera,
mislim da se zove "Palace purple" |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Moram ga potražiti , ljubav na prvi pogled .Zaboravi te pitati , a šta je ono tamnog lista kraj žuto zelenog eunomusa , ispod pakujaca.
|
|
![]() |
|
Hvala Josipa
![]() Klematis je "Henry" |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Koja ljepota
![]() kako se zove ovaj bijeli klematis |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() timijan ![]() mačja metvica (nepeta) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pravo je zadovoljstvo biti mali dio tvoga zemaljskog raja, uživati u bojama i teksturama svake biljčice.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Toliko prekrasnih biljaka u jednom vrtu i tako skladno ukomponiranih divota
|
|
![]() |
|
Vajgelija (Weigela)
Vajgelija je jedan od najljepših cvatućih grmova. Počinje cvjetati sredinom proljeća, kada joj grane olistaju, u vrijeme kada je prošlo šarenilo proljetnih lukovica i grmova koji su cvjetali početkom proljeća. Njezini zvonoliki, mnogobrojni cvjetovi privlače leptire i pčele. Visoka je koliko i široka a ljepota njezinih povijenih grana, najviše dolazi do izražaja kada raste kao soliterna biljka. Odgovara joj sunčani položaj ili lagana polusjena. U proljeće joj treba orezati suhe grane koje je sama odbacila, a nakon cvatnje se mogu orezati starije grane radi prozračivanja središta i bujnije cvatnje. Razmnožava se reznicama nakon cvatnje. Weigela florida "Bristol snow flake" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fratarski papar počeo listati
![]() drvce lavande već ima cvjetne pupove ![]() Sedum Kamtschaticum ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Centaurea montana "Ametyst in snow"
![]() Ametist u snijegu je kultivar planinskog različka. Ime je dobio zbog cvijeta koji ima svilenkaste bijele latice i kraljevski ljubičasto središte. Zimzelena niska trajnica koja se jako širi, voli sunčane položaje, podnosi sušu, dobro uspjeva u kiseloj i glinastoj zemlji. Razmnožava se podjelom korijena u jesen. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lukovice su većinom ocvale, aubriete sam danas počela šišati,
počinje smjena u vrtu. ![]() anemona sylvestis ![]() pakujac ![]() ukrasni luk ![]() clematis "Henry" ![]() ![]() vajgelija ![]() viburnum opulus ![]() geum rivale ![]() pogled nizbrdo ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 134135136137138 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |