Bugičini cvjeteki |
Odgovori | Stranica <1 678910 154> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova zadnja slika je baš simpatična
|
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će voća svakojakog kod tebe kad krene dozrijevanje. Lijepo si ga skombinirala sa cvijećem. Za onaj "grmić koji cvate žuto", po listovima mi se čini da je žuta pupoljčica ili Oenothera. Da ima cvijet bila bi sigurna jel je ili nije.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
He,he,he... priroda!
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica, hvala!
kamenjar, hvala i tebi! Pogledala sam, nekako mi se čini da su listovi drugačiji, nisu onako u špic i tanki, kao od noćurka, ili se varam. Cvijet bude presudio.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga prijateljice, drago mi je što te vidim u mom skromnom vrtiću!
Ja sam sretna i presretna, polako se sve popunjava, velik dio zahvaljujući upravo ovom prelijepom forumu i divnim prijateljicama. A sukulenti koje si mi poslala - da ti mozak stane, koliko vrsta, koliko ljepote! Samo, imam jedan problem - više ne znam koji se kako zove... , malo sam se pogubila... Znaš, pravo veliš, poput droge su, sve više sam na temi sukulenata... Sve me strah!
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, miska, hvala na lijepim riječima i tvojoj posjeti, zaista me veseli ugostiti te ovdje!
Hehehe, da pivce, ni pivce, ni vince... ponovo sam naišla na rastrančiranu sliku na temi weigele. Morati ću svoj komp malo ovako A voćkice, nadam se da će takve i ostati, zasada su zdrave, prošlu sezonu smo muku mučili sa ušima, nikako ih se riješiti.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 678910 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |