Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 85> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ana draga kako sam u zaostatku tako sam krenula u laganu šetnju tvojim bregom, moram reći da me opustila i neznam kad je ljepši u ljesenjim bojama , u zimskom ruhu u bjelini ili sad kad je obukao šarene haljine, što reći , ma bolje šutit kad ne nalaziš dovoljno snažnu riječ kojom izrazit divljenje
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Još jedna tvoja prekrasna instalacija - manje je više
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Da, i meni se dopala ova "instalacija" kako kaže Lantana. Ma gdje si samo našla tako lijepo okruglo kamenje! Baš je dekorativno!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Aralija, imaš pravo, svako doba ima svojih čari pa čak i bijelo zimsko. Ja najviše vodim jesen, njen mir i tople boje.
Lantana, nadam se da će biti više kad batati porastu Floramye, ima jedna plaža nedaleko grada Hvara, mislim da je zovu bijele stijene, bila sam davno tamo. Ja sam dovukla to kamenje do hotela u Hvaru u dječjim kišobran kolicima zajedno sa sinom u njima. Ni sama ne znam kako sam to uspjela. A poslije mužu nisam priznala zašto mu je kofer tako težak kad nas je dočekao u Zagrebu na kolodvoru. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dugo me nije bilo ane kod tebe,zato sam jutros sa gustom popila kavu u tvom vrtu..pjegica mi je favorit,interesantna biljka ,a batat kombinacija je super ..kad se razraste bit ce predivno..ma sve ti je super,kao i uvjek
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Prekrasne slicice
![]() Joj genijalna si sa kamenja - odlicno se uklopilo.
Morat cu I ja u potragu za batatom, nijedan mi lanjski nije prezivio a kod nas ga tesko naci.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Draga Ana, veselim se i nadam se da ću uskoro prošetati tvojim vrtom, naravno i Čučinim :)
Opet izdvajam ali moram kad stavljaš tako lijepe slike...ovo je današnja :) http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/d32bf7ea-Maćuhica%200414.JPG |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prijavljujem šetnjicu kroz "tvoje" proleće...beli zumbuli su ti famozni a i sve ostalo
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Prekrasno proljeće na prekrasnom brijegu!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kamenjar, naravno da te nije bilo na sjeveru kad je kod tebe na jugu bilo ljepše i toplije
Klaudija, batat je lončanica za jednu sezonu tako nemam brige za spremanje preko zime Korijenko, čula sam i ja da se šuška, baš se veselim i radim plan Betty, drago mi je da si navratila Ivany, već se dugo nismo vidjele ni čule, uskoro ću po flance pa se vidimo |
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
opet sam pregledala tvoje prekrasne slikice i biljčice,i žicam za još novih slikica da uživam u tvom vrteku.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Temzi, hvala na posjeti. U pauzama kiše uspjela sam malo i slikati
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |