Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zafrkava me i opet ....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
nece vise .......
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Samo klikni na "Kod za forum", zaplavit će se cijeli url. Kopiraj i zalijepi tu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Evo sad me opet zafrkava , idem iznova !
![]() |
|
![]() |
|
Ana draga , mucim se ja , mucim !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jupiii bit će slikica!
|
|
|
|
![]() |
|
Camellia & Aralija
Konacno sam danas na tom novom laptopu uspjela staviti tu jednu slikicu . Jos imam nesto starih a onda slijede nove ! Drago mi je da ste mi bile u posjeti ! ![]() |
|
![]() |
|
Draga Kaktus , to ti je duplicna datura . Nadam se da cu ove godine imati vise
srece i moci sacuvati sjeme za sebe a i vas Koje to zelite . Prosle godine sam morala prije odputovati natrag nego sto je sjeme dozrelilo . I ova slokica je jos od prosle godine . |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga Gute i ja kao i Camellia čekam nastavak, ........
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasna ti je slika,čekam druge....
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Auu što je ovo neki lijepi cvijet,kako se zove?
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Rekla sam : sutra slikam !
Danas je kum u vrtu jedan dio napravio sa kultivatorom a M. iza njega sa grabljicama jos malo poravnaval. Sad imam 9 gotovih gredica , sutra samo sijem i sadim ! |
|
![]() |
|
A gdi su slikice? Moraš vježbati da ne zaboraviš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
@ Glikica sutra cu se primiti slikanja , tulipani su se rascvali , tako ih je lijepo vidjeti ! @ Korijenko hvala ti na pozdravima , cesto pricamo o vama ! Draga , da vidis samo svoje perunike , tako lijepo rastu , vidi se da su od srca poslane ! ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gute, samo da pozdravim tebe i tvog supruga
![]() Sa dračem stvarno treba imati debele živce, jučer sam se i ja snjim borila, svim mogućim sredstvima i motikom , štihačom a i kramp mi je zatrebao ![]() Čekam tvoje slikice......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pozdravljam te i ja u iščekivanju novih slikica !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Drage moje , Mira K i Belica !
Pucem drac , borim se s njim i nikako da ga pobijedim ! Danas sam dobila opet lijepe biljcice od Carol i Anabistrice tako da sutra mogu saditi. Osim toga , Anabistrica mi je dala poduku u vezi slikica i mojeg novog laptopa , tako da se nadam da ce to sad " klapati " ! |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo me klonačno malo i kod tebe draga moja Gute, sad imam puuuno posla da prođem sve moje drage vrtove i drage prijateljice, pa samo šetam li ga , šetam
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |