Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 90> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvi put sam na tvojim stranicam, prelijepo je kod tebe, zbilja sam uživala,ništa nisam izdojila nemam što kad je sve savršeno.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Oduševila me slika sa sukulentima,prekrasno si ih posadila.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Božur je i mene oduševio, prekrasan je, ali ni sve ostalo ne zaostaje. Lijep mi je i onaj bijelo-zeleni tulipan. Krasno sve
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Sve ti je tako lijepo, božur, dupli narcisi, bijelo-zeleni tulipani, anemona... sve bujno, zeleno, ma baš je krasno!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divna šetnja tvojim vrtom i prekrasnim biljem
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
draga Nisa vise neznam sta bi napisala o tvojem cvijecu osim ponovo da je prekrasno!!!!
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Prekrasno,prekrasno,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Prekrasno cvijeće, tulipani su me najviše očarali. Ljubim te
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
I ja ću reći samo prekrasno, a tulipani u bačvi odlični. Tamo na onoj temi gdje si objavila uskrsne dekoracije ima jedna prekrasna slika, ono si ti pred Papom ili netko tvoj, jer imati onu čast da te blagoslovi Papa nema baš svatko. Jel tako da je Papa.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Volim tvoju žardinjeru, uvijek je puna života.
Kamenjar i prašuma u njemu su prelijepi! I sve mi je drago da još nije došao na red....... baš mi se sviđa ovako "divlji"!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Temzi, dobro došla u moj vrt
![]() Rose girl, lipa moja
![]() Karli, hvala. Da, ono smo MM i ja, kad smo bili mladi i lijepi u Rimu kod Blaženog, a uskoro i Svetog Ivana Pavla II. Inače, baš svatko može u roku 2 mjeseca od vjenčanja doći na audijenciju kod Pape, mora biti odjeven kao za vjenčanje, prijaviti se uz vjenčani list, i to je to. Kad smo mi bili, bilo je oko 130 parova iz cijelog svijeta, a 7 iz Hrvatske. Krasan je špalir od 130 mladenki na Trgu Sv. Petra.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dadinice, mimoišle smo se; hvala ti draga moja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Joj, prelijepo...žardinjera, Montana, ma sve, a tek tulipani...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |