Vera1 kamenjar |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Me too! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasni su zvončići
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
meni fali veće dvorište da mogu napraviti nešto ovako zgodno
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
lijep vrtić
|
|
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Evo me nakon dugo vremena opet. Ovo sam slikala jučer ispred kuće:
Ova je ruža inaće tamno crvena a sad zbog nedostatka sunca ostala ovako blijeda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vjesnik proljeća puno uranio tek je 06.12.2009
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma odakle si se ti pojavila, zgodne ružice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Pa evo me malo opet. Bila sam tu često ali nisam s javljala i postavljala nove slikice jer sam stalno u nekakvoj stisci s vremenom. Jedva čekam da prođe još slijedeća godina onda ako Bog da , spremem se u mirovinu pa ću valjda imati više vremena.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja ti nisam neki dan ni čestitala rođendan, mislila sam da si otišla s foruma jer te od kad sam ja tu nisam vidjela. Pa prvo čestitka unazad! A onda "kapa dolje" za tvoj kamenjar. Predivan je. Pregledala sam naravski sve od prve stranice.I ja se pridružujem onima koji to ne mogu imati a htjeli bi!
A ove nove slike su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ajde da više ne gledamo "arhivu", lijepa je ova "žardinjera" između prilaznih staza
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno...posebno kamenjar
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepo je opet vidjeti svu tu lijepotu
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima. Sad baš i ie nešto ali ova ržica i jaglaci koji su ponovo procvali ove godine me stvaro vesele. Pogledam ih svaki dan kad idem kuće i iznova se divm i radujem.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Baš je lijep kamenjar! I ružica, naravno.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Vera, PREDIVNO!!! Nemam riječi za divoticu od kamenjara! Tako se sve lijepo raširilo, a ne zna se da li su ljepši detalji ili cvijeće ili kamenje... Čestitam!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kamen i drvo ukrašeni cvijećem, prelijepa kombinacija!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Baš sam prekrasno odmorila umorne nožice gledajući tvoj kamenjar!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Kamenjar je prekrasan, nemam riječi!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Kamenjar za pet!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |