Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Korisnik | |
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve super izgleda!
![]() Ovu sliku ću izdvojiti jer mi je posebno lijepa! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Baš sam uživala, super si to sredila ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nemojete mi zamjeriti što su slike malo pomućkane, ali ovaj novi photobucket mi sve smrda i pomiješa
![]() Svima puno ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kod mene i nema ništa posebno novo, ovih dana malo se kopkalo, malo sadilo, malo bakćalo s životnim problemćićima, ali vrtek polako napreduje, i svaki dan me iznova veseli.
evo obećala sam pokazati kakav pogled imam, zaista je divan ![]() ![]() a sad malo napretka, posvukud kak ja to volim reći ![]() mali rasadnik ![]() novi geumčić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() još uvijek neznam što je.... ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Betty- hvala ti draga, nekako sam ovih dana bila stalno zatrpana kojekakvim obavezama, pa me i nije bilo. Drago mi je da se sjećaš, iako se ja baš i nerado sjećam. A volje i snage, moram imati dok god dišem, no moja ljubav prema cvijeću je neuništiva i ustvari raduje me više od ičeg
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Draga Belice,evo i mene kod tebe na novoj temi (dugo me nije bilo)...Pamtim tvoje predivne biljke i prekrasno oslikane kamenčiće kojima si me oduševljavala,ali to oduševljenje se nastavlja i ovde
![]() Kao feniks,vinula si se iz pepela,i stvorila opet božanstveno cvetno carstvo koje tvoju snagu i volju oslikava na najlepši mogući način...zdravim i bujnim biljčicama u prekrasnom okruženju ![]() Sve najbolje ti želim...do sledeće posete
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Andina- Hvala ti draga moja na tako lijepom mšljenju, ja zaista istinski uživam u cvijeću, kako je jedna naša draga prijateljica rekla... hrana za dušu. Ovdje moja duša diše i uživa, nalazi svoj mir i radost , i zaboravlja na sve... Hvala ti draga još jednom na divnim poklonima što si mi ih donijela na kavicu
![]() Aralija- je znaš ti mene dobro, a bome i moj rat s citrusima ![]() Enrikova nona- hvala ti draga, kako i nebi bilo sve lijepše uz sve vas moje krasne prijateljice, a i moj osobni bankrot ![]() Bugica za 5- E draga moja, nisi ti vidjela moje stare bugenvilije .... malo mi se srčeko stegne kad ih se sjetim, ali i ove 3 što imam sad će biti dovoljne za početak. Obožavam bugenvilije i ustvari na terasi volim biti okružena samo takvim biljkama... ma šta okružena, ja ustvari volim biti stisnuta ![]() ![]() Mali kaktus- Hvala ti draga, zanaš ti koliko mene to raduje, ma nisam ništa bolja od one tvoje preslatke unučice ![]() Kamenjar- je draga moja, tako je baš kao što si rekla, svaki cijetak, svaki listić raduje nas kao malu djecu. ![]() Klaudija8- Hvala ti, drago mi je da ti se sviđa i kad me upoznaš shvatiti ćeš da sam kronično i nepovratno zaljubljena u cvijeće i da tu nema lijeka... ma nebi ni lanac pomogao ![]() Floramye- Je pogled mi je izuzetan, čak i sad kad je susjedova magnolija ocvala... morat ću vam pofotkati, jer zaista je više nego lijepo. Oduvijek sam žalila i govorila kako bi najradije živjela na moru, ali i ovo je super ! Glikica- ![]() Korijenko- riječi hvale koje stižu iz tako lijepog vrta... zaista nešto znače. Hvala ti draga ! Je jagode će biti super, i meni se sviđa baš tako kako smo ih složili, jedva čekam da se i okite jagodicama. ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Jaco- draga moja... ukratko mojeg starog vrta više nema... ostala sam bez svega što sam imala, odselila ..... tražila sam da se izbriše s foruma. Drago mi je da si tu, mislila sam na tebe i bocnula te neki dan
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Draga moja, prelistala sam sve stranice tvog novog carstva-mada ništ ne kužim
![]() ali i ovo je sve super.Drago mi je za tebe. . |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svakim danom je sve ljepše u tvom novom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
stigle su ti biljke,super,lijepo izgledaju ..zaista u kratkom vremenu stvorila si raj,svaka ti cast...predivno je...ajme sorbaria ,koja ljepota ...ma sve je lijepo ,nemogu nista izdvojit ,a najljepse je to sto ti je srce puno dok promatras sto si uspila stvorit u kratkom vremenu
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Više puta sam navratila k tebi, ali uvijek u brzini, pa se još nisam oglasila. Sada sam pažljivo pregledala i pročitala sve od prve stranice i mogu ti reći da me doista zadivljuješ. Samo optimistična i topla osoba poput tebe može ovako hrabro i s uočljivim žarom započeti od nule ponovno stvarati svoj cvjetni raj. Belice draga, samo naprijed!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
netko je napisao "brzinom munje se poponjava"a ja dodajem kako i ne bi kad ona tablica nastala na brzinu za kišnog popodneva govori sve, draga moja uz peršin , mrkvu, itd. itd....sukulentiće, travčice, grmiće , proljetnice svega je tu već bolje i ljepše nego prije a što još nedostaje , mislim, mislim i hop....pa naravno kumqvat
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
bit će to krasan vrt a kako i ne bi bio kad si ti tako kreativna
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Belice, već sada volim tvoju bugenvillu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kakvog krasnog iznenađenja ima ovdje kod tebe , koliko novih krasnih biljaka, neke sam morala guglati da vidim kakve su kad porastu i procvatu. Čak su i one spašene krasne.
![]() Sviđa mi se pogled kad pijuckaš kavicu ![]() Samo tako nastavi sve je za čistu desetku !! Kutija-vrtić za jagode je famozna....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Već sam nekoliko puta bila kod tebe, ali poskrivečki, sve sam pregledala i sviđa mi se kako to tebi ide. Imaš jedan osebujan i prepoznatljiv stil što je najvažnije. Treba biti svoj, a ti si to postigla. Samo uživaj! Lijep ti pozdrav ostavljam.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Danas sam toliko toga divnoga vidjela kod tebe, ne znam odakle da krenem!
Kao prvo, pogled uz jutarnju kavu ti je neprocjenjiv (kao mastercard ![]() Kutija za jagode odlična! Daska mi je fenomenalna! Bit će lijep dodatak tvom vrtu! A i lijepo si se ponovila! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |