Moj medvjeđi vrt |
Odgovori | Stranica <1 80818283> |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medo svaka častza plastenik i sve posijano.prijavljujem se i ja za irska zvona.ne pitam za cijenu.neznam što je ljepše.tvoja zima sa snijegom ili bez njega
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sponzorirani linkovi | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medvjede vrt ti je prekrasan jezerce odlicno , eh da si mi blize mogao si doci po zlatnih ribica na proljece imam ih jako punooooo ! ljep pozdrav
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prepoznajem tvoj vrt i pod snijegom, samo da znaš
Jezerce je tako romantično...!
Pozdrav iz kišne Rijeke!
|
|
Rijeka
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama nadam se da će sve preživjeti i dobro se držati pa se čujemo kad malo ojačaju.
Panda hvala na lijepim riječima. Ribice ne bih stavljao u jezerce, radije nek se tu skupljaju divlje životinjice koje bi ove mogle potamanit :) Miro drago mi je da ti se dopada, a danas bi bilo još i romantičnije uskladu sa datumom, ali voda je prelivena preko ruba i jedva čekam da se povuče |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, ta voda... valjda nije ostavila velike štete za sobom....
Da, Valentinovo je pa je romantika nezbježna
|
|
Rijeka
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, ja se javljam da sam si tak nekak i mislila pa su me slikice zbunile, a sada vidim da si ipak ostal domeka. Moram priznati da mi je drago, možda i bolje ne izazivati sudbinu
Sad možemo dalje pratiti tvoj vrt, a možda i opet posjetiti kad bude ljepše vrijeme. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo, osjećam pozitivne vibracije u tvom postu! Jesu la za to zaslužni ovi cveteki i to što nam proljeće kuca na vrata? Drago mi je da ostaješ doma.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči i ja se nadam posjeti. bumo dogovarali kad završe prvi radovi
Andina i jedno i drugo i treće :) |
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me nije bilo u tvom vrteku dragi Medo, prošetala sam unazad i popratila sve tvoje radove, zaista si jedan vrijedan čovjek i tako mi je drago vidjeti kako napreduješ u ostvarenju svojih snova .
Jezero je preodlično napravljeno, a i mići mostić , mogu si samo zamisliti koliko je to bilo ustvari posla, jer lako je to ovako gledati... a napraviti nešto posve drugo. Nadam se da ćemo se vidjeti na slijedećoj kavi |
|
belica,zagreb
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostavljam trag !
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene u šetnji
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u proljetnoj šetnji, glavno je da nema vode. Kak ti se drži kalikarpa? Čiji got vrt pogledam, pa i tvoj, skoro svi imate ovaj točkasti kukurjekac. Moram si ga i ja nabaviti. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belice naravno da se vidimo na sljedećoj kavi :)
Fee i sky hvala na šetnji i tragu Carol kalikarpa za sad zgleda dobro, a bumovidli kaj bu rekla sad kad treba zazelenit. ako bude sjemena kukurijek ću posijati pa dobiš mladicu |
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro pošpotan od nekih dragih mi ljudi, evo mene s nekoliko slika no nisam ni tak jako loš... Kolko vidim prošlo je samo mjesec dana od zadnjeg javljanja, a znal sam ja bit i gori :)
pa da krenem s proljetnim slikama... cedar propupao oskoruša paulovnija salix ajuga djetelina heuchere jagode kerija kockavica kruška narcise panjek i sedumi ovo ne znam kaj je, ali ih je bilo puno ove godine. valjda su posađeni lani pa se zaboravilo :) panjek opet... povritnjak ra barbara ruska raštika i crvena blitva za sjeme sikavica dobivena od gute fee še bojište travinjak tulipan 1 tulipanište tulipan 2 tulipanište 2 valerijana vinca major variegirana vinca major zumbul i presličice i za kraj, kako to već biva, on na svojoj novoj penjalici evo to bi bilo to za sada. lijepo vas pozdravljam i vidimo se opet za mjesec dana :) šala naravno |
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, divno, svega tu ima...
A On je presladak na svojoj penjalici |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od svega najbolji mi je macan
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo si me zbunil s oskorušom, onda sam tek vidla ispravak. Cedrić ti je lep, a paulovniju, nemrem verovati kolko je narasla, još malo pa buš pod nju mogel metnuti ligeštul. Panjek ti je super, a bome i povritnjak ti lepo zgleda. Di ti je povišena gredica? |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Odgovori | Stranica <1 80818283> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |