Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 369370371372373 381> |
Korisnik | |
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Navratila sam u brbljaonicu da vas priupitam zašto mi češnjaku koji je posađen lani počinju smeđiti vrhovi? Što mu fali?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mi smo danas posadili krumpir.dok sam ja došla s posla bilo je skoro gotovo.baš dobro.preostaje još posaditi grašak i kokičar u tom vrtu koji je udaljen 5-6 km od kuće.
onda slijedi frezanje kod kuće i sve drugo sijanje.jedva već čekam
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Marta isti problem imam i ja se cudim sta je problem??
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Možda navrati neko ko je već imao takav slučaj.Sadila sam domaći češnjak i baš mi je žao ako će se sušiti. |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Curke i moj češnjak je bio takav , nakon nekoliko tretiranja enzimom, eno ga, više nema crne vrhove. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
A ja nemam pojma odgovoriti na pitanje o češnjaku.
![]() Ali, samo da vam se malo javim, nekako sam zapostavila ovu našu brbljaonicu. Puno posla, obveza, trčanje na sve strane... Znate kak to već ide. I mi smo posadili krumpir. Ovih dana sam posijala salate, mrkvu, peršin, celer, blitvu i posadila jagode. Sad se bavim, uglavnom, flancima rajčice, patišona, kiwana i cvijećem koje još ne smijem presaditi van, dakle plastenik je još u prvom planu.
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
blago vama s plastenicima.ja o tome ne mogu ni razmišljati.moji mi to nebi dopustili.i ovako su protiv mog vrtlarenja i cvijećarenja
|
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ajči ti dođeš onda kod mene u plastenik i eto... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moj enzim bit će spreman za 11 dana.Dali će biti kasno za češnjak? |
|
![]() |
|
Ma neće Marta, ne bi mu trebalo biti ništa za tih nekoliko dana, bar ja tako mislim. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne razumiju moji moju veliku ljubav.
lakše im je otići u trgovinu po salatu.kažu-lakše se pere
|
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
I ja sam danas nahranila cesnjak enzimom pa cu viditi hocel se dici iz mrtvih ili ne
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Pomoć ljudi u kompostu sam našla nešto nalik sljepiću samo nije smeđe boje nego nekako svjetlije.Ima li netko iskustva sa tim šta da radim.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sljepići mogo biti u više boja. http://www.naturephoto-cz.com/sljepi%C4%87-picture_hr-1431.html
Ne diraj ga on je dobar u vrtu, a ništa vam neće naškoditi. Jede štetočine po vrtu, crve, gusjenice puževe, kukce.... To je bogatstvo imati u vrtu. Mogu živjeto i preko 30 god. Uz to je i zaštićena životinja Tamo se samo sakrio u toplo ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E to ne znam, ali nije razlog da ga ubiješ. Premjesti ga na drugo mjesto dalje odatle.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ja ga uvijek ostavim kada ga vidim, dobar je za puževe .... tj nije dobar za njih nego za nas :))
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ni ja ne diram ni ne mičem sljepiće, ujutro sam jednog vidjela među jagodama. Nisu opasni.
Mons, i ja tebe pozdravljam. Već vidim kako lijepo presađuješ. Ja zasad ništa, maleni je bolestan, pa sam slabo ili nikako na forumu, a još manje u vrtu.
|
|
![]() |
|
Ma Bugi, jarca presađujem, nešto mi sve kilavi.....ajmeeeee, bolje da šutim izgleda da ću morati puno gradiva ponoviti....jednosatvno moram reći, nisam baš zadovoljna ovim lošim početkom sezone... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 369370371372373 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |