Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 90> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uživala sam u šetnji kroz tvoj prekrasn vrt,i mene je ružmarin oborio s nogu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
miska , hvala
![]() Lantana, hvala
![]() Carol, hvala, ružmarin je prelijep ove godine jer je bila blaga zima
![]() Kamenjar, hvala, šareni listovi perunike osvježe svaki kutak di se nađu
![]() Anastazija, hvala, hoste su požurile ove godine
![]() Klaudija8
![]() Dea78, hvala, ružmarin je iz MBMa, a ima ih, možda nisi obraćala pozornost
![]() Belica, hvala, drago mi je da si me pronašla; nije more, ali kamena ima, Hercegovina
![]() Betty Boop
![]() Karli, dođi mi opet
![]() Mali kaktus
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Lijepo je krenuti u novi dan u ovako krasnom vrtu!
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajme draga - obaras s nogu sa ljepotom svoga vrta u proljece. koja raskos I raznolikost, a slike su mi extraaaaaaaaaaa
prepredivno, bas sam uzivala u svakoj slicici <3
|
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Prekrasne proljetne slike... žuti tulipan, a tek božur, još kako divno miriše
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Nisa, prekrasno je kod tebe !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Nisa,imas predivno cvijece.moji tulipani cvatu, ali bozur jos nije dobio ni pupove.posijala sam ukrasni slak prije 4 dana i vec je niknuo al neznam sta je s kobejom nece pa nece niknuti a posijana prije 3 tjedna imas kakvo iskustvo s njom.volim gledati slike tvog cvijeca, stavila bi i ja svoje al nemam ocito tu mogucnost na mobu.poz i uzivaj u svom cvijecu kao i mi svi ostali.
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
i ja volim gužvu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
poslije dužeg vremena prošetah tvojim vrtom i uživala kao nikada,odmorila dušu i oči prelijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
slavujVk, uvijek si rado viđen gost
![]() Klaudija8, uvijek me razveseliš dolaskom, noviteti većinom iz ZG
![]() rose girl, draga moja, božur procvjetao, a tebe nema
![]() Glikica
![]() dea 78, hvala, nemam iskustva s kobejom, nekim biljkama treba duže, pričekaj još malo; nadam se da ćeš nas uskoro razveseliti slikicama
![]() Miska
![]() Blue sky
![]() Fany54
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Cijeli tvoj vrt, kamenjar, žardinjera.... sve je "potaman" kako bismo mi u Baranji rekli. Sve na svom mjestu, sve baš tamo gdje treba biti.
A na ovaj božur sam imala samo jedan komentar - aaaaaaaaaah. Malo je reći da je predivan!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |