Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 154> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako si samo pogodila, nonice? ![]() Svake godine radim gnojivo gavez-kopriva i jako sam zadovoljna njime. Proljeće dolazi polako, ali sigurno, cvijeća puno nemam, ali biti će - u planu je sadnja, čekam da zatopli. Malo pomalo i u srpnju bi se mogli vidjeti rezultati.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Mikice, drago mi je da ti se sviđa malo kreativnog nereda mojih mališana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Super su ove slike, sad svaki dan možeš stavljati nove ![]() I meni je odmah zapeo za oko onaj pješčanik i podsjetio me na dane kad sam i ja imala takav na terasi. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija dobro mi došla!
![]() Sad moram malo saditi, da bih imala što poslikati, sve je još polugolo. Ali, već imam plan, čekam toplije sunčane dane.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bit će voća, samo neka ne bude vremenskih nepogoda.
Kažeš da dobričicu nitko nije sadio. Sadi se ona sama i tamo gdje treba i tamo gdje ne treba. Istina je da lijepo miriši i da je ljekovita (berem je za čaj), ali voli se jako ušuljati u gredice s cvijećem i povrćem, a ne čupa se baš lako. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Bugice prijavljujem setnju tvojim stranicama Imas dosta vockica a, kao sto kazes, vrt ce tek doci do punog izrazaja kasnije kad sve procvjeta.
s nestrpljenjem ocekujem nove slicice.
|
|
![]() |
|
anabistrica, drago mi je vidjeti te!
![]() Za dobričicu si u pravu, naselila se ispod loze, a ja sad tamo moram saditi. Bit će veselo iskorijeniti je. Voćkice su mi još mlade, od prošle godine, osim trešnje. Bit će par plodova, nadam se, to je veselje djeci.
|
|
![]() |
|
klaudija
![]() U planu je puno, dopunjavanje praznih mjesta, ali vrijeme ne dozvoljava.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
I meni je za oko zapeo gavez. Baš je lijep!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Mari...
![]() Floramye...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lijevo se vidi mahonia, nije baš za sjever, ali me iznenadila i cvjeta.
![]() Zaštićena od peseka i maca, plastičnom cijevi, mala hortenzija... ne drži se baš najbolje.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Draga moja kako si ti vrijedna svaki dan nešto kopaš i sadiš, presadnice rastu, vrt polako buja. A tek procvjetale voćke.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Karli, draga prijateljice, raduju me tvoje lijepe riječi.
![]() Trudim se, iako ide sve jako polako ili se bar meni tako čini...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |