Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beličin novi kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Beličin novi kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 16:38
Anabistrica- kak i nebi bio dobar utržak kad sam bila s 2 pametne glavice Wink u ophodnji po rasadnicima. Spašeno mi je nekak posebno slatko , samo da znaš LOL

Miranda- hvala draga, trudim se trudim... prvo sam danima plakala za starim vrtom i svim izgubljenim cvijećem, a onda sam jednostavno pregrizla i krenula ponovo sve ispočetka. A moja Belica... to ti je moje srce i duša Heart

Miška- je ona je već punih 5 godina najdraži cvijetić u mom srcu i nemogu ni zamisliti život bez nje

Anaida- hvala ti punop draga moja od srca, znaš koliko mi ovo znači.... puuuuno i još malo više

Klaudija8- ha ha, to ti je zato kaj znam kad, gdje i što tražiti Wink, a bogme su i veeeliki doprinos dale divne , drage prijateljice .

Kamenjar- Je draga u pravu si, kako si odmah spazila da je tužnjikava.... znaš ti nju kakva je inače... taman je završila s tjeranjem pa je malo u depresiji jer nema bebica LOL, ali brzo je ona došla sebi, sad je već ona stara.

Tkvić - Joj hvala ti draga moja, zaista, ma sad sam ipak i malčice pametnija, pa možda i pametnije slažem... ali ustvari kad se razmislim... da i opet idem iz početka, tko zna kako bih slagala... zato i uživam u ovome svemu.... vrt i cvijeće mi je neopisiva hrana za dušu i radost.
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 16:47
Curice moje hvala vam svima što šetate i zajedno samnom pratite moj stihijski rad.... plana i nema baš, ali gušt je sveprisutan LOL.
Malo mi je ova kišurina omela kopanje i rovanje po vrtu, ali nisam baš bila mirna ni ovih dana...

uz ovakvu sliku pijem kavicu... nije moja ali taman je u ravnini moje terase, pa ustvari ja i najviše i uživam u njoj LOL

mamica me opskrbila s novom bugenvilijom.... Heart jest da je ćelava sad ali doći će ona na svoje

ulovila 2 nova aeoniuma... malo mi muka dođe ipak kad se sjetim starih ali kaj sad....

nova stara aloa... ja mami pelcer... a sad ona meni :)

nova kalanchoe corall bells .. teta mi rekla da je to leepa trajnica i nek si ju u vrt posadim LOL

našla sam si ponovo crassulu exilis cooperi :)

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 16:58
A sad malo slijeda po vrtu ....

dragi mi je napravio kutiju za jagode ....

nove biljke danas sletile u moj vrt...

polygonum amplexicaule speciosum

echinacea pink double delight

veronicastrum virginicum fascination

sanguisorba menzesii

hakonechloa macra Aureola

brunnera

nova gredica u izradi.... tu su smještene, zajedno s ružama pokrivačicama, liatrisima, lupinus, ceanothus.... ma svega tu ima popikanog...

Camellia draga vidi me ... kako se lijepo primila sorbaria

penjačica krenula ...

krenuli smo od 0, a već sada to ovako izgleda....

Belica naravno nadgleda, ali nije baš bila za fotkanje

i za kraj, jučer dok je kišurina padala... maznula sam dragom dasku i napravila sebi tablu za vrt :)

belica,zagreb
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 17:29
Opet super noviteti kod tebe!smile55
Sve je lijepo,ali aeoniumi (moja tiha patnja) su prekrasni! Kod mene je jedan malecki na ožiljavanju. Virnem ga malo svaki dan kao da ću ga tako natjerat da počne rasti!LOL

Prekrasnoj Belici pusa od mog Oskara koji je uvijek za fotkanje!LOL
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 17:56
Vrt ti je,bez pretjerivanja,ljepši od starog.Ona magnolija je mrak pa neka je i susjedova.Vjerujem da je pravo uživanje piti kavu i gledati kako ti biljčice rastu.Vrtek za jagode me oduševio,odmah se bacam na posao.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 19:02
...tiho sam pratila stvaranje novog vrteka i nisam pisala komentare, ali sada vidim kak si se zalaufala pa su tu već i jagode, još malo pa bude i krumpira i lukaLOL pa nemrem to baš prešutjeti...slažem se sa Camelliom, ovo je ljepše izdanje od onog prethodnog...malo sačuvanog, malo spašenog, malo poklonjenog, malo kupljenogi eto opet razgranog i veselog vrteka naše beliceSmile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 21:19

Potpisujem Camelliu i Saru !
Super ti je tabla za vrt  Smile.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2014 u 22:24

I meni se dopada novi vrtić za jagode, još kad se sve to razraste i uresi crvenim plodovima bilo bude lijepo i za oko i za nepce.
Bome si ti toga već poprilično popikala, budeš imala mjesta za komadić zebraste trave ?
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2014 u 23:12
Ma kaj bi maznula dasku, spasila si je i ušminkala. Bil bu to još jedan šik dodatak tvojem lepom vrteku.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2014 u 07:16
Miranda- i ja ih obožavam... ma ustvari ja sam Svaštara kak je nedavno R Sara rekla Wink, a sve je krenulo prije davnih 15 ak godina , na placu.. kad sam iz sažaljenja kupila od neke bakice točno se sjećam crassulu exilis cooperi i neki kaktusić...
Pusa i Oscaru od nas !

Camellia- Je bogme je gušt, dragi ju kune jer zbog nje kasnije nevidi izaći iz dvorišta, ali meni je divna LOL. Hvala draga, bit će sigurno lijepši, jer mi ovdje nitko ne visi nad glavom ....
Prvo sam mislila i pofarbati ono za jagode ali ustvari neću, zgodan mi je i ovako. Štedi prostor... to je bila poanta, samo nikak da piknem i gore jednu jagodu LOL.

Sara- ha ha,, krumpira nebu, ali već je posijana salata, mrkva, peršin, paradajzeki i paprike u čašicama , tikvice i krastavci... znaš da pojma nemam o tom, ali igram se ... Nemrem iskreno baš reći da sam nešto ludo zapaljena za tu vrstu rovanja ali bar je korisno LOL

Anastazija - hvala draga moja... samo još nisam smislila hoće li ta tabla u vrt ili će iznad vrata mog staklenika u izradi ... a koliko dščurina imam oko sebe, nebih se čudila da i još koju maznem kad kiša pada smile96

Carol- onda bu mi sigurno još draži Wink . Nebrini ti ništa, znaš ti mene, ak i nema mjesta... Ja ga izmislim ... Radujem joj se ko muški špeku !!!

Anabistrica- kad bi ti rekla kak sam ju uopće maznula... to je dragi uzeo da mi pomogne zabijati graničnik u novu gredicu... pa ju je stavio sastrane.... a meni je nekak upala u oko Wink
belica,zagreb
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2014 u 08:35
Predivno je kod tebe, toliko pomno odabranih biljcica I detalja - ma prava uzivancija prelistati tvoje nove slike Hug
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2014 u 13:55
Danas sam toliko toga divnoga vidjela kod tebe, ne znam odakle da krenem!
Kao prvo, pogled uz jutarnju kavu ti je neprocjenjiv (kao mastercard ).
Kutija za jagode odlična!
Daska mi je fenomenalna! Bit će lijep dodatak tvom vrtu!
A i lijepo si se ponovila!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2014 u 14:02
Već sam nekoliko puta bila kod tebe, ali poskrivečki, sve sam pregledala i sviđa mi se kako to tebi ide. Imaš jedan osebujan i prepoznatljiv stil što je najvažnije. Treba biti svoj, a ti si to postigla. Samo uživaj! Lijep ti pozdrav ostavljam.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2014 u 15:09
Kakvog krasnog iznenađenja ima ovdje kod tebe , koliko novih  krasnih biljaka, neke sam morala guglati da vidim kakve su kad porastu i procvatu. Čak su i one spašene krasne. Clap
Sviđa mi se pogled kad pijuckaš kavicu Hug
Samo tako nastavi sve je za čistu desetku !!
Kutija-vrtić za jagode je famozna....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2014 u 20:27
Belice, već sada volim tvoju bugenvillu! smile71 Baš je lijepo velika, začas će krenuti sa pupanjem... A vrijedna si kao mrav, svaka ti čast, brzinom munje puniš svoj cvjetni kutak. smile78
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2014 u 11:02
bit će to krasan vrt a kako i ne bi bio kad si ti tako kreativna Clap
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2014 u 20:58
netko je napisao "brzinom munje se poponjava"a ja dodajem kako i ne bi kad ona tablica nastala na brzinu za kišnog popodneva govori sve, draga moja uz peršin , mrkvu, itd. itd....sukulentiće, travčice, grmiće , proljetnice svega je tu već bolje i ljepše nego prije a što još nedostaje , mislim, mislim  i hop....pa naravno kumqvatWink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2014 u 22:09
Više puta sam navratila k tebi, ali uvijek u brzini, pa se još nisam oglasila. Sada sam pažljivo pregledala i pročitala sve od prve stranice i mogu ti reći da me doista zadivljuješ. Samo optimistična i topla osoba poput tebe može ovako hrabro i s uočljivim žarom započeti od nule ponovno stvarati svoj cvjetni raj. Belice draga, samo naprijed!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2014 u 22:14
stigle su ti biljke,super,lijepo izgledaju ..zaista u kratkom vremenu stvorila si raj,svaka ti cast...predivno je...ajme sorbaria ,koja ljepota ...ma sve je lijepo ,nemogu nista izdvojit ,a najljepse je to sto ti je srce puno dok promatras sto si uspila stvorit u kratkom vremenu
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2014 u 22:21
Svakim danom je sve ljepše u tvom novom vrtuTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.