Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anabistrica- kak i nebi bio dobar utržak kad sam bila s 2 pametne glavice
![]() ![]() Miranda- hvala draga, trudim se trudim... prvo sam danima plakala za starim vrtom i svim izgubljenim cvijećem, a onda sam jednostavno pregrizla i krenula ponovo sve ispočetka. A moja Belica... to ti je moje srce i duša ![]() Miška- je ona je već punih 5 godina najdraži cvijetić u mom srcu i nemogu ni zamisliti život bez nje Anaida- hvala ti punop draga moja od srca, znaš koliko mi ovo znači.... puuuuno i još malo više Klaudija8- ha ha, to ti je zato kaj znam kad, gdje i što tražiti ![]() Kamenjar- Je draga u pravu si, kako si odmah spazila da je tužnjikava.... znaš ti nju kakva je inače... taman je završila s tjeranjem pa je malo u depresiji jer nema bebica ![]() Tkvić - Joj hvala ti draga moja, zaista, ma sad sam ipak i malčice pametnija, pa možda i pametnije slažem... ali ustvari kad se razmislim... da i opet idem iz početka, tko zna kako bih slagala... zato i uživam u ovome svemu.... vrt i cvijeće mi je neopisiva hrana za dušu i radost. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Curice moje hvala vam svima što šetate i zajedno samnom pratite moj stihijski rad.... plana i nema baš, ali gušt je sveprisutan
![]() Malo mi je ova kišurina omela kopanje i rovanje po vrtu, ali nisam baš bila mirna ni ovih dana... uz ovakvu sliku pijem kavicu... nije moja ali taman je u ravnini moje terase, pa ustvari ja i najviše i uživam u njoj ![]() ![]() mamica me opskrbila s novom bugenvilijom.... ![]() ![]() ulovila 2 nova aeoniuma... malo mi muka dođe ipak kad se sjetim starih ali kaj sad.... ![]() nova stara aloa... ja mami pelcer... a sad ona meni :) ![]() nova kalanchoe corall bells .. teta mi rekla da je to leepa trajnica i nek si ju u vrt posadim ![]() ![]() našla sam si ponovo crassulu exilis cooperi :) ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
A sad malo slijeda po vrtu ....
dragi mi je napravio kutiju za jagode .... ![]() nove biljke danas sletile u moj vrt... polygonum amplexicaule speciosum ![]() echinacea pink double delight ![]() veronicastrum virginicum fascination ![]() sanguisorba menzesii ![]() hakonechloa macra Aureola ![]() brunnera ![]() nova gredica u izradi.... tu su smještene, zajedno s ružama pokrivačicama, liatrisima, lupinus, ceanothus.... ma svega tu ima popikanog... ![]() ![]() ![]() Camellia draga vidi me ... kako se lijepo primila sorbaria ![]() penjačica krenula ... ![]() krenuli smo od 0, a već sada to ovako izgleda.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belica naravno nadgleda, ali nije baš bila za fotkanje ![]() i za kraj, jučer dok je kišurina padala... maznula sam dragom dasku i napravila sebi tablu za vrt :) ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opet super noviteti kod tebe!
![]() Sve je lijepo,ali aeoniumi (moja tiha patnja) su prekrasni! Kod mene je jedan malecki na ožiljavanju. Virnem ga malo svaki dan kao da ću ga tako natjerat da počne rasti! ![]() Prekrasnoj Belici pusa od mog Oskara koji je uvijek za fotkanje! ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Vrt ti je,bez pretjerivanja,ljepši od starog.Ona magnolija je mrak pa neka je i susjedova.Vjerujem da je pravo uživanje piti kavu i gledati kako ti biljčice rastu.Vrtek za jagode me oduševio,odmah se bacam na posao.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...tiho sam pratila stvaranje novog vrteka i nisam pisala komentare, ali sada vidim kak si se zalaufala pa su tu već i jagode, još malo pa bude i krumpira i luka
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Potpisujem Camelliu i Saru ! Super ti je tabla za vrt ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I meni se dopada novi vrtić za jagode, još kad se sve to razraste i uresi crvenim plodovima bilo bude lijepo i za oko i za nepce. Bome si ti toga već poprilično popikala, budeš imala mjesta za komadić zebraste trave ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ma kaj bi maznula dasku, spasila si je i ušminkala. Bil bu to još jedan šik dodatak tvojem lepom vrteku.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Miranda- i ja ih obožavam... ma ustvari ja sam Svaštara kak je nedavno R Sara rekla
![]() Pusa i Oscaru od nas ! Camellia- Je bogme je gušt, dragi ju kune jer zbog nje kasnije nevidi izaći iz dvorišta, ali meni je divna ![]() Prvo sam mislila i pofarbati ono za jagode ali ustvari neću, zgodan mi je i ovako. Štedi prostor... to je bila poanta, samo nikak da piknem i gore jednu jagodu ![]() Sara- ha ha,, krumpira nebu, ali već je posijana salata, mrkva, peršin, paradajzeki i paprike u čašicama , tikvice i krastavci... znaš da pojma nemam o tom, ali igram se ... Nemrem iskreno baš reći da sam nešto ludo zapaljena za tu vrstu rovanja ali bar je korisno ![]() Anastazija - hvala draga moja... samo još nisam smislila hoće li ta tabla u vrt ili će iznad vrata mog staklenika u izradi ... a koliko dščurina imam oko sebe, nebih se čudila da i još koju maznem kad kiša pada ![]() Carol- onda bu mi sigurno još draži ![]() Anabistrica- kad bi ti rekla kak sam ju uopće maznula... to je dragi uzeo da mi pomogne zabijati graničnik u novu gredicu... pa ju je stavio sastrane.... a meni je nekak upala u oko ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Predivno je kod tebe, toliko pomno odabranih biljcica I detalja - ma prava uzivancija prelistati tvoje nove slike
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Danas sam toliko toga divnoga vidjela kod tebe, ne znam odakle da krenem!
Kao prvo, pogled uz jutarnju kavu ti je neprocjenjiv (kao mastercard ![]() Kutija za jagode odlična! Daska mi je fenomenalna! Bit će lijep dodatak tvom vrtu! A i lijepo si se ponovila! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Već sam nekoliko puta bila kod tebe, ali poskrivečki, sve sam pregledala i sviđa mi se kako to tebi ide. Imaš jedan osebujan i prepoznatljiv stil što je najvažnije. Treba biti svoj, a ti si to postigla. Samo uživaj! Lijep ti pozdrav ostavljam.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kakvog krasnog iznenađenja ima ovdje kod tebe , koliko novih krasnih biljaka, neke sam morala guglati da vidim kakve su kad porastu i procvatu. Čak su i one spašene krasne.
![]() Sviđa mi se pogled kad pijuckaš kavicu ![]() Samo tako nastavi sve je za čistu desetku !! Kutija-vrtić za jagode je famozna....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Belice, već sada volim tvoju bugenvillu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
bit će to krasan vrt a kako i ne bi bio kad si ti tako kreativna
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
netko je napisao "brzinom munje se poponjava"a ja dodajem kako i ne bi kad ona tablica nastala na brzinu za kišnog popodneva govori sve, draga moja uz peršin , mrkvu, itd. itd....sukulentiće, travčice, grmiće , proljetnice svega je tu već bolje i ljepše nego prije a što još nedostaje , mislim, mislim i hop....pa naravno kumqvat
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Više puta sam navratila k tebi, ali uvijek u brzini, pa se još nisam oglasila. Sada sam pažljivo pregledala i pročitala sve od prve stranice i mogu ti reći da me doista zadivljuješ. Samo optimistična i topla osoba poput tebe može ovako hrabro i s uočljivim žarom započeti od nule ponovno stvarati svoj cvjetni raj. Belice draga, samo naprijed!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
stigle su ti biljke,super,lijepo izgledaju ..zaista u kratkom vremenu stvorila si raj,svaka ti cast...predivno je...ajme sorbaria ,koja ljepota ...ma sve je lijepo ,nemogu nista izdvojit ,a najljepse je to sto ti je srce puno dok promatras sto si uspila stvorit u kratkom vremenu
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svakim danom je sve ljepše u tvom novom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |