Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno je kod tebe, toliko pomno odabranih biljcica I detalja - ma prava uzivancija prelistati tvoje nove slike
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Miranda- i ja ih obožavam... ma ustvari ja sam Svaštara kak je nedavno R Sara rekla
![]() Pusa i Oscaru od nas ! Camellia- Je bogme je gušt, dragi ju kune jer zbog nje kasnije nevidi izaći iz dvorišta, ali meni je divna ![]() Prvo sam mislila i pofarbati ono za jagode ali ustvari neću, zgodan mi je i ovako. Štedi prostor... to je bila poanta, samo nikak da piknem i gore jednu jagodu ![]() Sara- ha ha,, krumpira nebu, ali već je posijana salata, mrkva, peršin, paradajzeki i paprike u čašicama , tikvice i krastavci... znaš da pojma nemam o tom, ali igram se ... Nemrem iskreno baš reći da sam nešto ludo zapaljena za tu vrstu rovanja ali bar je korisno ![]() Anastazija - hvala draga moja... samo još nisam smislila hoće li ta tabla u vrt ili će iznad vrata mog staklenika u izradi ... a koliko dščurina imam oko sebe, nebih se čudila da i još koju maznem kad kiša pada ![]() Carol- onda bu mi sigurno još draži ![]() Anabistrica- kad bi ti rekla kak sam ju uopće maznula... to je dragi uzeo da mi pomogne zabijati graničnik u novu gredicu... pa ju je stavio sastrane.... a meni je nekak upala u oko ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ma kaj bi maznula dasku, spasila si je i ušminkala. Bil bu to još jedan šik dodatak tvojem lepom vrteku.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I meni se dopada novi vrtić za jagode, još kad se sve to razraste i uresi crvenim plodovima bilo bude lijepo i za oko i za nepce. Bome si ti toga već poprilično popikala, budeš imala mjesta za komadić zebraste trave ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Potpisujem Camelliu i Saru ! Super ti je tabla za vrt ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...tiho sam pratila stvaranje novog vrteka i nisam pisala komentare, ali sada vidim kak si se zalaufala pa su tu već i jagode, još malo pa bude i krumpira i luka
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Vrt ti je,bez pretjerivanja,ljepši od starog.Ona magnolija je mrak pa neka je i susjedova.Vjerujem da je pravo uživanje piti kavu i gledati kako ti biljčice rastu.Vrtek za jagode me oduševio,odmah se bacam na posao.
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opet super noviteti kod tebe!
![]() Sve je lijepo,ali aeoniumi (moja tiha patnja) su prekrasni! Kod mene je jedan malecki na ožiljavanju. Virnem ga malo svaki dan kao da ću ga tako natjerat da počne rasti! ![]() Prekrasnoj Belici pusa od mog Oskara koji je uvijek za fotkanje! ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
A sad malo slijeda po vrtu ....
dragi mi je napravio kutiju za jagode .... ![]() nove biljke danas sletile u moj vrt... polygonum amplexicaule speciosum ![]() echinacea pink double delight ![]() veronicastrum virginicum fascination ![]() sanguisorba menzesii ![]() hakonechloa macra Aureola ![]() brunnera ![]() nova gredica u izradi.... tu su smještene, zajedno s ružama pokrivačicama, liatrisima, lupinus, ceanothus.... ma svega tu ima popikanog... ![]() ![]() ![]() Camellia draga vidi me ... kako se lijepo primila sorbaria ![]() penjačica krenula ... ![]() krenuli smo od 0, a već sada to ovako izgleda.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belica naravno nadgleda, ali nije baš bila za fotkanje ![]() i za kraj, jučer dok je kišurina padala... maznula sam dragom dasku i napravila sebi tablu za vrt :) ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Curice moje hvala vam svima što šetate i zajedno samnom pratite moj stihijski rad.... plana i nema baš, ali gušt je sveprisutan
![]() Malo mi je ova kišurina omela kopanje i rovanje po vrtu, ali nisam baš bila mirna ni ovih dana... uz ovakvu sliku pijem kavicu... nije moja ali taman je u ravnini moje terase, pa ustvari ja i najviše i uživam u njoj ![]() ![]() mamica me opskrbila s novom bugenvilijom.... ![]() ![]() ulovila 2 nova aeoniuma... malo mi muka dođe ipak kad se sjetim starih ali kaj sad.... ![]() nova stara aloa... ja mami pelcer... a sad ona meni :) ![]() nova kalanchoe corall bells .. teta mi rekla da je to leepa trajnica i nek si ju u vrt posadim ![]() ![]() našla sam si ponovo crassulu exilis cooperi :) ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anabistrica- kak i nebi bio dobar utržak kad sam bila s 2 pametne glavice
![]() ![]() Miranda- hvala draga, trudim se trudim... prvo sam danima plakala za starim vrtom i svim izgubljenim cvijećem, a onda sam jednostavno pregrizla i krenula ponovo sve ispočetka. A moja Belica... to ti je moje srce i duša ![]() Miška- je ona je već punih 5 godina najdraži cvijetić u mom srcu i nemogu ni zamisliti život bez nje Anaida- hvala ti punop draga moja od srca, znaš koliko mi ovo znači.... puuuuno i još malo više Klaudija8- ha ha, to ti je zato kaj znam kad, gdje i što tražiti ![]() Kamenjar- Je draga u pravu si, kako si odmah spazila da je tužnjikava.... znaš ti nju kakva je inače... taman je završila s tjeranjem pa je malo u depresiji jer nema bebica ![]() Tkvić - Joj hvala ti draga moja, zaista, ma sad sam ipak i malčice pametnija, pa možda i pametnije slažem... ali ustvari kad se razmislim... da i opet idem iz početka, tko zna kako bih slagala... zato i uživam u ovome svemu.... vrt i cvijeće mi je neopisiva hrana za dušu i radost. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepi ti je utržak, a za "spašeno" bi bila velika šteta da nije preseljeno u novi vrt.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Lijepe biljke. Posebno me se dojmila ova topsy turvy,baš je neobična.
Ljubimica ti je slatkiš preslatki!!! ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Belice, sa srećom neka bude sve i svi u tvojom novom kutku....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mislila sam kako ti je vrt divan,uzivala sam u svakoj slikici i onda vidim belicuuuuuu ,i ostanem bez texta...sunce moje malo slatko ,zasto je tako tuzna ,ma nemogu je se nagledat
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Belice nisam niti sumnjala, da će tvoj novi vrt vrlo brzo nadmašiti onaj stari. Drago mi je da sam bila u pravu, a još mi je draže, što si opet tu sa nama.
|
|
![]() |
|
reznice brugmansije većinom se sve primile
![]() leucothoe walteri "Rainbow".. nova ![]() mozak mi je stao pa se nikako nemogu sjetiti imena, ali uglavnom još jedan od spašenih ![]() aster alpinus ![]() nova crassula coccinea ![]() nova topsy turvy ![]() Stigao divan paket iz Omišlja , hvala ti draga moja od srca ![]() ![]() ![]() i za kraj... najdraži cvijetić u mom vrtu i srcu , još je uvijek tu naravno ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bilo je ovih dana naravno još šetanja po rasadnicima , u lijepom društvu R Sarice i Camellie, poharale smo Zrinjevac i Mbm... samo da je još kunica bilo...
![]() Evo malo slijeda radova kod mene... Buksus će ići u kuglu s vremenom, a pored njega je cornus variegata ![]() sisyrinchium angustifolim... ponovo u mom vrtu ![]() nova lavandica... je slatka ovako s jednim cvijetćem ![]() Camellia ![]() ![]() ovo bi trebao biti žuti digitalis... vratio se kući ... ime sam mu nažalost zaboravila ![]() tulbaghia violacea "Silver Lace" ![]() moje stare heuchere također spašene ... ![]() ![]() ![]() ![]() weigela florida nana... spašena , kasnije će u vrt... zanemarite tenisice- ne cvatu ![]() ![]() ophiopogon planiscapus... također spašen ![]() echnacea od BB krenula ![]() jedan od darova Camellie ... ![]() novi penstemon barbatus "Violet Shades" ![]() nova hosta ![]() novi clematis ![]() nova gaura... ![]() neven stigao iz dalmacije od Anđelkad... pa zato i cvate ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |